Naar boven

Informatie

Personal Shopping Informatie Speksnijder Mode
 
PERSONAL SHOPPING

Wij weten als geen ander hoe fijn het is wanneer u persoonlijk geadviseerd wordt bij het uitzoeken van een ouftit die helemaal bij u past. Daarom staan onze adviseurs altijd voor u klaar. Al onze medewerkers zijn opgeleid om u professioneel van advies te voorzien. Wilt u verzekerd zijn van advies op het moment dat het u schikt? Dan is een afspraak maken een aanrader, wij reserveren 1,5 uur voor u, ook kunt u zelf uw favoriete personal shopper kiezen.

Maak een afspraak
 
Personal Shopping Bruidsmoeder Arrangement Speksnijder Mode
 
BRUIDSMOEDER ARRANGEMENT

Bent u binnenkort bruidsmoeder? Een uitgelezen gelegenheid waarop u kunt schitteren! Dan is het toch al een feest op zich, om te bedenken wat u die dag gaat dragen... Speksnijder Mode is gespecialiseerd in mode voor aanstaande bruidsmoeders, u kunt kiezen uit diverse stijlen en kleuren. Van 'over de top' feestelijk tot ingetogen. Dit allemaal met bijpassende accessoires én schoenen. Extra aandacht is een aanrader bij het uitzoeken van een prachtig ensemble. Om dit allemaal nog specialer te maken kunt u bij ons een persoonlijk 'Bruidsmoeder Arrangement' boeken. Wij reserveren 1,5 uur voor u, een Personal Shopper staat voor u klaar en geeft u persoonlijk stijladvies en u ontvangt bij aankoop een leuk cadeautje. Tussendoor of na afloop zorgen wij voor koffie of thee mét speculaas!

Uiteraard kunnen we ook de bruid(egom)svader voorzien van een passend advies. Kom gezellig samen of plan een volgend bezoek. Speksnijder heeft een schitterende collectie kostuums, uitermate geschikt voor deze gelegenheid. Wij stemmen graag met u de outfits perfect op elkaar af. Een aanrader is onze tailormade-afdeling, hier kunt u zelf een kostuum ontwerpen. Hoe uniek wilt u het hebben?

Maak een afspraak
 
Personal Shopping Rouwkleding Speksnijder Mode
 
KLEDING UITZOEKEN VOOR ROUW

In deze situatie wilt u graag snel geadviseerd worden voor passende kleding. Speksnijder is gespecialiseerd in kleding voor rouwgelegenheden. Maak digitaal een afspraak of bel ons tijdens onze openingstijden en we gaan u helpen. Eventuele aanpassingen aan de kleding kunnen met spoed worden uitgevoerd door ons eigen atelier.

Maak een afspraak