Naar boven

Personal Shopping

Personal shopping header Speksnijder Mode

Wilt u graag de mooiste outfits samenstellen op basis van goed advies? Bij Speksnijder werken wij samen met professionals die u te allen tijde graag van dienst zijn. Uw eigen (vertrouwde) personal shopper, adviseert u op het moment dat het u schikt. Hoe fijn is dat
? U kunt ons bellen of appen tijdens onze openingstijden, maar ook online een afspraak inplannen in uw favoriete winkel via de knoppen hieronder.  

WINKELEN OP AFSPRAAK

Uw eigen personal shopper, op het moment dat het u schikt!

 

Speksnijder is de beste plek om te winkelen voor modieuze kleding. Wij hebben een breed scala aan kleding en merken voor iedere gelegenheid. U kunt bij ons terecht voor vrijetijdskleding, maar ook voor formele kleding.

Om u te helpen met het samenstellen van de mooiste outfits, hebben wij professionele personal shoppers die u graag van dienst zijn. Zij kunnen u advies geven over wat u kunt dragen voor een bepaalde gelegenheid en helpen u de perfecte stukken te vinden voor een complete look. Daarnaast kijken ze samen met u welke type kleding en kleuren het beste bij u past. Zo voorkomt u dat u aankopen doet die u vervolgens nooit aantrekt.

Ook als u wil ontdekken wat uw kledingstijl is, kan een persoonlijke shopper u goed helpen.

HOE WERKT PERSONAL SHOPPING?

U kunt kiezen uit verschillende afspraken van 1,5 uur, zodat onze medewerkers zich goed kunnen voorbereiden. Zo is er de keuze voor personal shopping, hierbij adviseert een personal shopper u bij de aankoop van uw kleding voor het draagmoment van uw keuze. Zoekt u iets voor een feestelijke gelegenheid, zoals een bruiloft? Kies dan een bruidsmoederarrangement. Heeft u onverhoopt iets nodig voor een rouwplechtigheid, kies dan voor rouwkleding uitzoeken.

Als u van tevoren een afspraak maakt met een van onze personal shoppers, zal hij of zij alleen aandacht voor u hebben. Zo kunt u samen de tijd nemen om de mooiste outfits samen te stellen. Of dit nu voor een gelegenheid is of voor uw dagelijkse kleding. Wij zijn u graag van dienst! Leest u verder voor meer informatie.

Meer informatie