Werken bij Speknijder

werken bij speksnijder mode  vacatures

Speksnijder is een familiebedrijf met twee grote winkels. Je vindt ons in Bergambacht een prachtige plek in de polder van Zuid-Holland. Onze tweede winkels staat midden in de winkelstad van Veenendaal. Onze focus ligt op het optimaal bedienen van onze klanten met 100% persoonlijke aandacht. Regelmatig zoeken we enthousiaste nieuwe medewerkers. Check hieronder al onze vacatures. Staat jouw vacature er niet bij? Schroom niet om een open vacature te sturen!

Mail ons gerust!
 
damesmode adviseur speksnijder mode veenendaal

VERKOOPMEDEWERKER | PARTTIME | VEENENDAAL

Op onze damesafdeling van onze winkel in Veenendaal zijn we op zoek naar een enthousiaste verkoopmedewerker. Maak jij met veel plezier onze klanten blij met een persoonlijk en passend advies? Dan zoeken we jou!

Meer over deze vacature

vacature herenmoder speksnijder veenendaal

VERKOOPMEDEWERKER HERENMODE | FULLTIME | VEENENDAAL

Wil jij graag werken in een enthousiast team als verkoper op een herenafdeling met eigentijdse merken? Reageer dan op deze functie met volop doorgroeimogelijkheden!

Meer over deze vacature
 
vacature marketing medewerker speksnijder mode

MARKETINGMEDEWERKER | ZATERDAGJOB | BERGAMBACHT

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste marketingmedewerker die ons team op zaterdagen kan versterken. Als marketingmedewerker ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van onze online aanwezigheid, met een focus op onze websites, sociale media en SEO.

Meer over deze vacature