TS-Tailormade: als een pak écht maatwerk moet zijn


Een pak vinden dat aan al je wensen voldoet? Dat is niet altijd makkelijk. Zeker niet als je iets speciaals zoekt. Stop met zoeken! Speksnijder Tailormade heeft de perfecte oplossing. TS-Tailormade: een uniek kostuum, helemaal aangepast op jouw wensen.


Of het nu een huwelijk, nieuwe baan of andere speciale gelegenheid is, iedere man wil graag goed voor de dag komen. Toch kan het best lastig zijn om het juiste pak te vinden. De pasvorm is niet ideaal. Of je zoekt toch een stofje in een andere kleur of dessin. Met een maatwerkpak van TS-Tailormade – het eigen label van Speksnijder Tailormade –weet je zeker dat je vindt wat je zoekt.

Een kostuum op jouw lijf geschreven
Wat is er nou leuker dan je eigen touch geven aan je kostuum? Zoek je een klassieke of een slankere lijn? Wordt het een zakelijk kostuum of een trouwpak, driedelig of juist met een casual look? Bij Speksnijder zijn de mogelijkheden en combinaties eindeloos. Je maakt het maatpak helemaal persoonlijk. Stoffen, dessins, voering, knopen, zakken, revers of accentgarens; alles kan aan je smaak worden aangepast.

Persoonlijk adviseur
Natuurlijk sta je er daarbij niet alleen voor. Een persoonlijk adviseur van Speksnijder helpt je bij het maken van de juiste keuze. In alle privacy worden je maten opgenomen en de mogelijkheden met je doorgenomen. Uiteraard wordt daarbij vooral geluisterd naar wat jij wilt. Door jarenlange ervaring weet je adviseur bovendien precies wat jou het beste staat, waardoor onnodig veel passessies voorkomen worden. Ideaal, zeker als winkelen niet je grootste hobby is.

Een maatpak? Is dat niet iets van vroeger?
Jezelf een maatpak aan laten meten is helemaal van nu! Was het vroeger alleen weggelegd voor ouderen met een grote portemonnee, tegenwoordig wordt het publiek steeds jonger. Maatwerk is hip. TS-Tailormade staat dan ook voor de kwaliteit van vroeger met het handschrift van nu. Een mooiere combinatie is er niet toch?

Voor de bruidegom
Het maatkostuum past perfect in de trend van steeds persoonlijker wordende bruiloften. Heeft jullie grote dag een thema of een specifieke kleur? Wil je zeker weten dat jullie outfits perfect bij elkaar passen? Een 'personal' trouwpak voor de bruidegom maakt het helemaal af. Denk aan schitterende stoffen met een extra feestelijke touch. En wat dacht je van unieke details die aan het kostuum kunnen worden toegevoegd. Van de manchetknopen tot een verrassend persoonlijk borduursel in je jasje.

Meer dan een pak
Natuurlijk houdt de keuze niet op bij het maatkostuum. Ook overhemden kunnen volledig op maat en in elk dessin worden gemaakt. Maak de look helemaal af in Het Schoenenkabinet, de ruime afdeling herenschoenen van Speksnijder. Of neem meteen een kijkje bij de herenmode. Met meer dan 100 modemerken en ruim 2.250 m2 winkeloppervlak is een bezoek aan Speksnijder meer dan de moeite waard.


Dit artikel is geschreven over de afdeling TS-Tailormade van Speksnijder in Bergambacht. Zo’n afdeling vind je ook in de winkel in Veenendaal.
Deze blog is geschreven door Marloes Brand in samenwerking met Dailytrend.

Terug naar blogoverzicht