Stropdas strikken

stropdas strikken bij speksnijder mode
 
HOE STRIK IK EEN STROPDAS?

Daar helpen wij u graag bij... Een das kan een kostuum maken of breken... Speksnijder heeft een grote collectie stropdassen op voorraad, zodat er altijd een passend exemplaar te vinden is. Een das maakt het verschil. Maar de juiste das op de juiste manier knopen heeft soms heel wat voeten in de aarde... Daarom hebben we hier de meest voorkomende 'knopen' onder elkaar gezet. Neem even een moment de tijd en ga eens oefenen, het is vast gemakkelijker dan het eruit ziet.

KLASSIEKE KNOOP

De klassieke knoop is de meest gemakkelijke, dus een prima knoop om mee te beginnen... Wanneer de trends smalle dassen met kleine knopen aangeven is dit een perfecte knoop. Het is verstandig om de knoop na het dragen er weer uit te halen!

 
DUBBELE WINDSOR

Met de Dubbele Windsor gaat u voor een volle symetrische en klassieke knoop. Vooral op het moment dat bredere dassen een trend zijn is dit de ideale knoop. De Dubbele Windsor is de enige knoop die er na het dragen in kan blijven zitten.

 
ENKELE WINDSOR

Deze Engelse knoop is net iets voller als de klassieke knoop. Ook bij deze knoop is het raadzaam om eruit te halen na het dragen.

 
MANHATTAN

Deze knoop is overgewaaid uit Amerika en lijkt veel op de Dubbele Windsor. De handeling is net iets anders, maar een kenner ziet het verschil niet eens...

 

Lukt het toch niet? Schroom niet om langs te komen, dan doen wij het voor u!