Ruilen en retourneren


Natuurlijk komt het wel eens voor dat een artikel toch niet helemaal voldoet aan uw verwachtingen. Wij bieden dan de mogelijkheid het artikel te retourneren. Retourneren kan binnen 14 dagen en de kosten zijn voor eigen rekening.

Vul het retourformulier in en verpak de onbeschadigde en ongedragen artikelen met aangehecht prijskaartjein en verzend naar:

Speksnijder Mode
Hoofdstraat 105
2861 AN Bergambacht

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Speksnijder Mode is niet aansprakelijk voor het beschadigen en/of zoekraken van pakketten die retour worden gestuurd. Vraag daarom bij het PostNL servicepunt naar het verzendbewijs en bewaar deze goed.

Nadat wij het artikel retour hebben ontvangen in de oorspronkelijke staat storten wij het geld terug op je rekening.

RETOURENEREN IN DE WINKEL
Wanneer u ervoor kiest de bestelling te retourneren in de winkel, dan kan dit bij de kassa's in onze winkels in Bergambacht en Veenendaal. Neem voor een goede verwerking van de retourzending, het retourformulier mee dat bij de bestelling zit. De terugbetaling gebeurt contant of via PIN.

RUILEN
Indien u het artikel wilt ruilen voor een andere kleur of maat, kunt u een nieuwe bestelling plaatsen.

STATUS ARTIKELEN BIJ RUILEN EN RETOURNEREN
Geretourneerde artikelen worden alleen geaccepteerd wanneer ze onbeschadigd, ongebruikt en met aangehecht prijskaartje zijn. Het passen van kleding wordt niet gezien als gebruik.

VERKEERD OF BESCHADIGD ARTIKEL GELEVERD
Wanneer u een verkeerde bestelling, onjuist artikel of beschadigd artikel ontvangt, neem dan direct contact op met (0182) 358110. Wij zullen er voor zorgen dat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost.

KAN IK MIJN BESTELLING ANULEREN?
Nee, uw bestelling wordt direct verwerkt en verzend klaar gemaakt. U kunt uw bestelling uiteraard altijd retour sturen.

WANNEER WORDT HET AANKOOPBEDRAG VAN MIJN RETOURZENDING TERUGGESTORT?
Wij doen ons uiterste best om het aankoopbedrag binnen 15 werkdagen na ontvangst van uw retour teruggestort te hebben op uw rekening.

Terug naar klantenservice