Olymp is geschikt voor elke gelegenheid

Olymp overhemden zijn een van de musthaves voor iedere heer. Het zijn een van die items waar u nooit spijt van zult hebben. Ze zijn gemaakt van de beste kwaliteit stoffen en gaan een lange tijd mee. Daarnaast zijn ze geschikt voor iedere gelegenheid, van vrije tijd tot aan de dresscode black tie.  Bent u ook benieuwd geworden naar die fantastische overhemdenmerk? In deze blog lichten we dit mooie merk voor u uit.
 
Olymp overhemden blog 1

OLYMP OVERHEMDEN ZIJN EEN MUSTHAVE

Als u op zoek bent naar overhemden die u kunt dragen voor iedere gelegenheid, hoeft u dat niet verder te doen. De overhemden van Olymp zijn namelijk geschikt voor iedere gelegenheid. Of dat nu voor een bruiloft of andere formele gelegenheid is of als vrijetijdskleding, er zit zeker wel iets voor u bij.

De strijkvrije overhemden zijn misschien wel een van de beste uitvindingen voor heren die dit dagelijks dragen. We herkennen allemaal wel dat het soms net iets te veel tijd kan kosten om te strijken. Door de speciale stoffen die worden gebruikt, is dat niet meer nodig. Ideaal als u een kantoorbaan heeft of er gewoon van houdt om dit dagelijks te dragen.

Bij een formele outfit, voor bijvoorbeeld een bruiloft of black tie evenement, hoort uiteraard een overhemd. Meestal ook een witte, maar dit kan natuurlijk per dresscode en event verschillen. Combineer het met een stropdas en jasje en u heeft de perfecte formele outfit.

Zo heeft dit merk verschillende soorten pasvormen in de collectie. Denkt u hierbij aan Slim fit modellen, moderne fit of juist getailleerd. Er zit dus een model bij voor iedere wens en behoefte!

 
Olymp shirts blog 2

HET VERHAAL ACHTER OLYMP

Zoals elk succesvol merk een mooi verhaal heeft, heeft ook Olymp zijn eigen verhaal. Het merk is opgericht door Eugen Bezner nadat hij terugkwam uit gevangenschap. Samen met 6 medewerkers heeft hij in 1951 van Olymp een merk gemaakt.

Waar hij begon vanuit een wasruimte in zijn huis, moest hij snel uitgroeien. De overhemden werden namelijk snel een groot succes! De kwaliteit was zo goed, dat hij snel een groot succes was. Zo opende hij zijn eerste vestiging in Großingersheim, Duitsland.

Dit merk is nog steeds een echt familiebedrijf. Na het overlijden van Eugen is dit overgenomen door zijn zoon en na zijn beurt weer door zijn zoon. Zo is de familie Bezner vandaag de dag nog steeds actief in het bedrijf.

 
DUURZAAMHEID

Steeds meer merken beginnen waarde te hechten aan duurzaamheid en wij bij Speksnijder vinden dat belangrijk. Ook dit merk hecht veel waarde aan duurzaamheid. Ze zijn zich bewust van de verantwoordelijkheid voor milieu en klimaat. Dat vertalen ze dan ook goed in de productie van hun kleding. Ze maken gebruik van duurzaam gewonnen grondstoffen en zetten milieuvriendelijke productieprocessen op.

Dit zorgt ervoor dat ze goede kwaliteit kleding kunnen leveren waar u langere tijd plezier van zult hebben, want Olymp staat voor comfort en kwaliteit!

Bekijk de gehele collectie van Olymp op onze webshop of komt u eens langs in een van onze winkels! Onze collega’s helpen u graag verder bij het samenstellen van de mooiste outfits.

Deze blog is geschreven door Jos van der Poel, inkoper herenmode bij Speksnijder Mode