De mode van KYRA


Een mooi merk in de damesmode. Een redelijk jong merk dat snel haar succes heeft gemaakt in deze industrie. In deze blog wordt het merk KYRA uitgelicht. Bent u nog niet bekend met het merk? Lees hier verder om alles te weten te komen wat typerend is voor dit bijzondere merk.

Van Kyra & Ko naar KYRA

Het merk KYRA is begonnen met de naam Kyra en Ko damesmode, wat later is afgekort. Het merk werd in 2003 opgericht door Kyra Marcopoulos. Later sloot Lidwien van der Klei hierbij aan. Inmiddels is dit merk in goede handen van Nicole Groeneveld en Barbara Swaak. Zij kennen hun doelgroep als geen ander en weten ieder seizoen weer de mooiste collecties uit te brengen!  

De doelgroep van dit merk zijn vooral stijlvolle vrouwen met een druk leven. Of u nou een werkende vrouw bent of niet, de collectie is geschikt voor ieder moment van de dag. Zowel voor zakelijk, vrije tijd of een speciale gelegenheid. Als we de collectie zouden samenvatten in een aantal woorden zijn dat: kleur, patroon, stijlvol en elegant. Mooie printen die gecombineerd worden met trendy en tijdloze kleuren. Het merk gaat bewust niet mee met alle actuele trends. Dit heeft als reden dat de kleding tijdloos is en dus vele jaren mee kan. Zo weet u zeker dat u er jarenlang plezier van kunt hebben.

Kyra vindt comfort heel belangrijk. De materialen die worden gebruikt moeten soepel, comfortabel en duurzaam zijn. De stof die zij vooral gebruiken tijdens de productie, is dessin. De kleding gaat meerdere seizoenen mee door de combinatie van goede kwaliteit, kleurgebruik en tijdloze pasvormen. Zo dragen zij een steentje bij aan een duurzamer milieu.

Dresscode bij verschillende gelegenheden 

Het merk is voor verschillende gelegenheden te dragen. Zowel voor naar uw werk als een avondje uit of in het weekend. Heeft u evenement waarbij er een dresscode is? Ook dan zit u goed met de kleding van Kyra.  

Bij speciale gelegenheden hoort dan ook vaak een dresscode. U kunt bijvoorbeeld de dresscode ‘cocktail’ voorbij zien komen. De dresscode cocktail komt voornamelijk voor op feestelijke partijen en is heel informeel. Voor de dames zijn de kledingvoorschriften dan een cocktail jurk met een mooie hak. Een cocktail jurk is een jurk dat net boven de knie valt of op de knie. Kyra heeft voor deze dresscode prachtige jurken te bieden.

Op de werkvloer is regelmatig de dresscode casual chic terug te vinden. Casual chic heeft als kenmerk dat het draagbaar moet zijn met een chic detail. Dan wordt over het algemeen dagelijkse kleding gecombineerd met een chic item, wat er verzorgd uit ziet. Ook voor deze dresscode heeft Kyra geschikte kleding te bieden.

 

Kyra kleding bij Speksnijder

Bij Speksnijder hebben wij een ruim assortiment van het merk Kyra. Dit kunt u zowel online als fysiek in de winkel bij ons shoppen. De webshop is geopend van maandag tot zaterdag. Boven een bedrag van 75 euro worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Wanneer u uw bestelling op werkdagen voor 15:00 plaatst, wordt deze dezelfde dag nog verzonden.

De fysieke winkels van Speksnijder zijn te vinden in Bergambacht en Veenendaal. U kunt bij ons ook een afspraak maken voor personal shopping. Onze medewerkers zijn opgeleid om u van professioneel advies te voorzien.

Naast het merk Kyra heeft Speksnijder nog meer mooie merken in het assortiment. Denk bijvoorbeeld aan Betty Barclay, Gerry Weber of Fabienne Chapot. Wilt u weten welke merken wij nog meer in het assortiment hebben? Neem dan snel een kijkje op de website.

Deze blog is gesschreven door Noor van Hout, inkoper bij Speksnijder Mode