Comfortabele breisels


Breisel, breisels en breisels. Daar kun je dit winterseizoen niet omheen. (Col)truien, vesten, jurken en rokken al dan niet grof gebreid zetten de toon. Eigenlijk best prettig, want we gaan zoals we veel in de media lezen ons dikker kleding omdat op veel plekken de verwarming een paar graden omlaag gaat. Alsof de designers het geweten hebben…

(Extra) laagjes
Sowieso zijn laagjes in, een extra gilet over een overhemd, blouse of trui en bodywarmers zijn weer helemaal terug van weggeweest. Voor de heren in trendy of klassieke looks en voor de dames in verschillende modellen, van kort en pittig tot elegant enkellang. Daarnaast is het overshirt, de opvolger van het kolbert voor de mannen een blijver dit seizoen. Een perfecte combi van zakelijk en comfy casual. Uiteraard in diverse uni tinten en stoere of juist elegante ruiten.

Warme kleuren
De lange jurk en rok blijven ook trendy, verkrijgbaar in een warm kleurenpallet. De kleuren van de mannenmode en die voor de dames lijken op elkaar; groenen, warme oranje, bordeaux aangevuld met bruin en naturel zijn de tinten die eruit springen. Uiteraard naast de basic grijzen en diverse blauwen, kleuren die altíjd goed zijn én, al dan niet spannend, gecombineerd kunnen worden met de tinten van het najaarsseizoen. We noemden al ruiten, deze zie je zowel horizontaal als diagonaal voorbijkomen bij de rokken, blazers, colberts en herenpantalons. Ook treffen we prachtige dessins aan, waaronder animal een belangrijke is.

Kom je (warme) outfit shoppen bij Speksnijder Mode, op naar een mooie winter!


Deze blog is geschreven door Noor van Hout en Jos van der Poel, inkopers bij Speksnijder Mode
Terug naar blogoverzicht