Cadeautips

FIJN OM TE GEVEN..

Even geen inspiratie voor een passend cadeau? Dan helpen wij u graag! In onze winkels hebben we tal van leuke cadeaus zoals prachtige kettingen, stropdassen of andere kleine kleine mode-items en eigentijdse homedeccoratie. Een ceadaubon is ook altijd een aanrader. U kunt deze voor elk bedrag bij ons kopen of bestellen*. Naast onze eigen cadeaubonnen kunt u ook bij ons terecht voor fashioncheques, dé mode cadeaubon van Nederland. Uiteraard helpen we u graag bij het maken van uw keuze en pakken uw geschenken met zorg in!

...OF OM TE ONTVANGEN!

Heeft u een cadeaubon van Speksnijder ontvangen? Dan is het goed om te weten, dat u deze altijd kunt gebruiken en ook gedeeltijk kan besteden. Naast deze cadeaubon accepteren wij ook de Fashioncheque, de waardecheque van Winkelhof Bergambacht en de Twinkeling van Winkelstad Veenendaal.

*Een Speksnijder-cadeaubon kunt u ook vanuit huis bestellen. Mail via onderstaande knoppen één van onze winkels en wij sturen u een Tikkie. Na uw betaling sturen wij u direct uw bestelling toe, keurig ingepakt! 

Bestel in Bergambacht

Bestel in Veenendaal

Iemand blij maken met een passend cadeau is altijd een feest!