Cadeautips

cadeaubon caadeautips speksnijder mode
 

FIJN OM TE GEVEN...

 

Even geen inspiratie voor een passend cadeau? Dan helpen wij u graag! In onze winkels hebben we tal van leuke cadeaus zoals prachtige kettingen, stropdassen of andere kleine kleine mode-items en eigentijdse homedeccoratie. Een cadeaubon* is ook altijd een aanrader. U kunt deze voor elk bedrag bij ons kopen of bestellen*. Naast onze eigen cadeaubonnen kunt u ook bij ons terecht voor fashioncheques, dé mode cadeaubon van Nederland. Uiteraard helpen we u graag bij het maken van uw keuze en pakken uw geschenken met zorg in!

 

...OF OM TE ONTVANGEN!

 

Heeft u een cadeaubon van Speksnijder ontvangen? Dan is het goed om te weten, dat u deze altijd kunt gebruiken en ook gedeeltijk kan besteden. Naast deze cadeaubon accepteren wij ook de Fashioncheque, de waardecheque van Winkelhof Bergambacht, de cadeaubon van 'In de Krimpenerwaard' en de Twinkeling van Winkelstad Veenendaal.

*Een Speksnijder-cadeaubon kunt u ook vanuit huis bestellen. Mail via onderstaande knoppen één van onze winkels en wij sturen u een Tikkie. Na uw betaling sturen wij u direct uw bestelling toe, keurig ingepakt!

 

IEMAND BLIJ MAKEN MET EEN PASSEND CADEAU IS ALTIJD EEN FEEST! BEKIJK OOK DE MOGELIJKHEDEN VOOR (ZAKELIJKE) KERSTGESCHENKEN