Blog

 
INTERESSANT

We schrijven met enige regelmaat interessante blogs. Deze hebben uiteraard allemaal te maken met mode en stijl, maar ook achtergrondinformatie. Veel leesplezier!


COMFORTABELE BREISELS

Breisel, breisels en breisels. Daar kun je dit winterseizoen niet omheen. (Col)truien, vesten, jurken en rokken al dan niet grof gebreid zetten de toon. Eigenlijk best prettig, want we gaan zoals we veel in de media lezen ons dikker kleding omdat op veel plekken de verwarming een paar graden omlaag gaat. Alsof de designers het geweten hebben…

Verder lezen
 


TS-TAILORMADE: ALS EEN PAK ECHT MAATWERK MOET ZIJN

Een pak vinden dat aan al je wensen voldoet? Dat is niet altijd makkelijk. Zeker niet als je iets speciaals zoekt. Stop met zoeken! Speksnijder Tailormade heeft de perfecte oplossing. TS-Tailormade: een uniek kostuum, helemaal aangepast op jouw wensen.

verder lezen

 

LUNCHEN BIJ CAFÉ EN SUITE

Een heerlijke etensgeur komt ons tegemoet terwijl we richting lunchroom ‘Café en Suite’ lopen. De gezellige eettent zit op een bijzondere plek: namelijk in de winkel van Speksnijder Mode. Het is gezellig druk en direct bij aankomst worden we aangesproken door een vriendelijke bediende. Nadat we plaatsnemen, komt Mathilde ons tegemoet. In haar handen prijkt een oranje vlaggetje en een menukaart.

Verder lezen
 

 
JOUW STEMPEL OP JE (TROUW)PAK

Hoe kies je je (trouw)pak? Kom je naar de winkel en kies je uit een collectie pakken? Ja dat kan zeker… Zelf ontwerpen? Mogelijkheden genoeg…

 

 
BRUIDSMOEDERS

De trends die je niet mag missen! Het seizoen breekt weer aan en 2022 is echt een trouwjaar! Voor je het weet staat de bruiloft voor de deur en wat trek je dan aan als bruidsmoeder? Nou de mogelijkheden in onze winkels zijn divers. Van ingetogen chic tot over de top en van een rustige look tot uitbundige prints. Dit allemaal tot in detail afgestyld met de bijpassende accessoires want het totaalplaatje moet kloppen.

 

 
ZOMERMODE

De invloeden komen van verre oorden...

 

 

 

 
Contact