Naar boven

Making of

Behind the Scenes Speksnijder Mode
 
EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN

We tonen u graag een kijkje achter de schermen tijdens een fotoshoot. Op deze pagina kunt u lezen en zien op welke manier wij bezig zijn met de fotografie voor onze reclamecampagnes. Natuurlijk ziet dit er rommelig en gekunsteld uit, maar het resultaat ziet u een seizoen lang in onze campagnes. Kijk even mee, een prima manier om een stukje mee te beleven hoe alles in zijn gang gaat... Tijdens de shoot worden er modebeelden gemaakt voor zowel Speksnijder Mode als Atelier Speksnijder.

Altijd leuk om even te zien hoe een campagne tot stand komt. Beelden zijn belangrijk, daarom besteden wij hier volop aandacht aan. Kunnen we u fijn inspireren!
Chris van Bruchem | Marketeer

 

De foto's die we maken zijn overzichtelijk terug te zien op onze inspiratiepagina, klik op de onderstaande knop:

Inspiratie
 
BEKIJK DE FOTOSHOOT VOOR HET VOORJAAR

Opnieuw waren we in Dordrecht bij Studio Fabrique een loftachtige locatie gemaakt in een oude ambachtsshool. Op 30 januari 2024 vond de shoot plaats met een bekende club aan modellen, visagisten en fotograaf. Tijdens deze dag werken we keihard aan prachtige beelden op diverse settings, waaronder een prachtige oldtimer Porsche. Zo af en toe kwam de huiskat ons gezelschap houden en wilde het liefst op de foto. Geniet even met ons mee...

 
Aan deze fotoshoot werkten mee:
 
Making off Speksnijder mode
 

BEKIJK OOK EERDERE FOTOSHOOTS

 
FOTOSHOOT NAJAAR 2023

Na een aantal keren op klassieke buitenplaatsen geshoot te hebben zochten we nu naar een nieuwe en andere sfeer. Die vonden we bij Studio Fabrique, een lofachtige woning in een oude ambachtsschool in Dordrecht. Hier was de sfeer wat cleaner met wel een ruw randje. We troffen prachtig weer, met veel wind. Ideaal voor het najaarsgevoel! De shoot vond plaats op 26 juli 2023. Opnieuw met de fijne samenwerking van onze vertrouwde fotograaf en visagisten.

Aan deze fotoshoot werkten de volgende modellen mee; Anja, Irma, Irina, Nathalie, Miro en Milan.
Videocredits: Wilmer van Bruchem | Create8

 
 
 
FOTOSHOOT VOORJAAR 2023

Na twee keer shooten in Buitenplaats Sparrendaal, vonden we het tijd voor een nieuwe locatie. Opnieuw zochten we een locatie met een luxe sfeer en die vonden we in Huis Scherpenzeel te Scherpenzeel. Een prachtig wit landhuis midden in het park. Het interieur ademt zowel historie uit als eigentijdse klasse. Op 8 februari 2023 vond de shoot plaats met een bekende club aan modellen, visagist en fotograaf. Geniet even met ons mee...

Aan deze fotoshoot werkten de volgende modellen mee: Anja, Irma, Irina, Nathalie, Jos en Milan.
Videocredits: Wilmer van Bruchem 
 
 
FOTOSHOOT NAJAAR 2022

De locatie van de vorige shoot was ons goed bevallen, daarom gingen we opnieuw naar Buitenplaats Sparrendaal. Vanwege het mooie weer konden we nu binnen én buiten shooten. Dat heeft weer een prachtige serie foto's opgeleverd! 

Aan deze fotoshoot werkten de volgende modellen mee: Anja, Irma, Irina, Nathalie, Jos en Milan.
Videocredits: Wilmer van Bruchem 

 
 
FOTOSHOOT VOORJAAR 2022

Met elkaar de mooiste voorjaarsbeelden maken met schitterende mode op een prachtige locatie. Op 10 februari j.l. gingen we aan de slag op een fantastische locatie. We spelen altijd met de verkeerde seizoenen. Shootten we afgelopen augustus bij De Gelderlandfabriek in fijn zomerweer foto's met warme winterkleding... Dit keer waren we op een regenachtige winterdag in Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen-Rijsenburg met de nieuwe voorjaarscollectie. Beleef een stukje mee in deze video, veel kijkplezier!

Aan deze shoot werkten de modellen: Anja, Irma, Irina, Nathalie, Jip en Jurn mee
Videocredits: Wilmer van Bruchem namens HJ-Mediagroep.

 
 
 
FOTOSHOOT NAJAAR 2021

Op 2 augustus vond onze najaarsfotoshoot plaats in De Gelderlandfabriek in Culemborg. Dit is de fabriek waar voorheen de Gelderlandmeubels werden vervaardigd. Inmiddels een creatief centrum waar vele kunstenaars een prachtige werkplek hebben. Daarnaast wordt dit gebouw ook voor diverse culturele activiteiten gebruike én biedt het onderdak aan restaurant Una Volta. Een prachtige plek waar we inmiddels 3 keer gebruik van hebben gemaakt.

Aan deze fotoshoot werkten de modellen Anja, Irma, Irina, Nathalie, Jip en Jos mee.
Videocredits: Wilmer van Bruchem namens HJ-Media Groep

 
 
FOTOSHOOT VOORJAAR 2021

Vanwege het sluiten van vele loacties in verband met de lockdown in coronatijd weken we uit naar een bevriend zalencentrum De Duikenburg in Echteld. Daar werden we begin februari gastvij ontvangen en konden gebruikmaken van de prachtige kas in de tuin van het complex. Ondanks de sneeuw die was gevallen lukte het ons toch om prachtige beelden te schieten van de nieuwe voorjaarscollectie!

Aan deze fotoshoot werkten de modellen Anja, Irma, Irina, Nathalie, Jip en Jos mee.
Videocredits: Wilmer van Bruchem namens HJ-Media Groep

 
 
FOTOSHOOT NAJAAR 2020

Op een tropisch warme dag in augustus maakten we foto's voor onze najaarscampagne van 2020. Zoveel mogelijk op anderhalve meter, vanwege de coronapandemie. Dat was niet zo erg, met die hitte hielden we graag afstand. De modellen hadden het zwaar met dikke winterse outfits... Gelukkig was er voor verkoeling gezorgd door de fotolocatie en stonder er mobiele airco's klaar en een keur aan windmolens... We waren voor de tweede keer te gast bij De Gelderlandfabriek in Culemborg

Aan deze fotoshoot werkten de modellen Anja, Irma, Irina, Nathalie, Jurn en Jos mee.
Videocredits: Wilmer van Bruchem namens HJ-Media Groep

 
 
FOTOSHOOT VOORJAAR 2020

Geniet mee met de making of van onze voorjaasshoot eind januari 2020 in de Gelderlandfabriek in Culemborg

Aan deze fotoshoot werkten de modellen Anja, Irma, Minne, Jurn en Victor mee.
Videocredits: Wilmer van Bruchem namens HJ-Media Groep

 
 
 
FOTOSHOOT NAJAAR 2019

Bekijk hier de making of van de fotoshoot voor de najaarscampagne van 2019. Deze vond plaats in augustus op een prachtige locatie; De Sodafabriek in Schiedam. We waren hier voor de derde maal te gast.

Aan deze fotoshoot werkten de modellen Anja, Irma, Minne, Jurn en Victor mee.
Videocredits: Wilmer van Bruchem namens HJ-Media Groep

 
 
FOTOSHOOT VOORJAAR 2019

Voor de tweede maal gebruikten we de Sodafabriek in Schiedam als fotolactie. De rauwe ruwheid van het gebouw stak mooi af bij de prachtige voorjaarcollectie. Deze shoot vond plaats eind januari. Geniet mee van de making of!

Aan deze fotoshoot werkten de modellen Anja, Margreet, Minne en Jip mee.
Videocredits: Wilmer van Bruchem namens HJ-Media Groep