Naar boven

Zakelijke kleding


Bij Speksnijder Mode begrijpen we het belang van een professionele uitstraling op de werkvloer. Met onze jarenlange ervaring en deskundigheid, weten we als geen ander wat belangrijk is bij het kiezen van zakelijke kleding. We begrijpen dat het niet alleen om het uiterlijk gaat, maar ook om de kwaliteit, comfort en functionaliteit. Daarom bieden wij kleding aan die niet alleen stijlvol en professioneel is, maar ook praktisch en duurzaam. Of u nu op zoek bent naar een zakelijke outfit voor een belangrijke vergadering of passende outfits zoals stijlvolle kostuums, jeans of pullovers voor heren of blazers en japonnen voor dames, voor uw team, wij kunnen u helpen.

Graag denk ik met u mee en bieden we u een passende oplossing aan. Maak gerust een afspraak, dan kunnen we even sparren.
Jos van der Poel, inkoper herenmode

 
HOOGWAARDIGE MERKEN

Bij Speksnijder Mode werken we alleen met de beste merken in de industrie. We bieden een breed scala aan hoogwaardige merken aan, elk merk heeft zijn eigen kenmerkende stijl en kwaliteit, zodat we voor elke klant de perfecte kleding kunnen bieden.

 

BORDURINGEN 

 

Om uw bedrijfsnaam of logo op een professionele manier te laten zien, bieden we ook borduringen aan op de kleding. Zo kunnen we uw logo op een verscheidenheid aan kledingstukken en accessoires laten borduren, van polo's en overhemden tot colberts en jeans. Zo kunt u uw bedrijfsimago op een subtiele en toch effectieve manier promoten.

 

NEEM CONTACT MET ONS OP

 

Bent u op zoek naar de perfecte zakelijke kleding voor uw bedrijf? Kom dan langs in onze winkel of neem contact met ons voor het maken van een afspraak en laat u adviseren bij het kiezen van de juiste kleding die past bij uw wensen en budget.

contact