Naar boven

Vera Mont

vera mont damesmode speksnijder mode
 
ELEGANT

Vera Mont is een synoniem voor vrouwelijke en elegante jurken voor iedere gelegenheid. Ongeacht of het nu een jurk voor een bruiloft of andere feestelijke gelegenheid moet zijn: bij Vera Mont vindt u voor iedere gelegenheid de juiste jurk. Shop de collectie in onze winkels in Bergambacht en Veenendaal, of online...

UITERMATE GESCHIKT VOOR EEN FEESTELIJKE GELEGENHEID

De collecties van Vera Mont vallen op door de mooie stoffen, bijzondere kleuren en elegante pasvormen. Prima voor een feestje dus. Bent u binnenkort bruidsmoeder of viert u zelf een jubileum? Kom dan snel langs in onze winkels en ontdek de prachtige jurken in de collectie van Vera Mont. U kunt compleet bij ons slagen, inclusief accessoires en bijpassende schoenen, laat u verrassen!

Wanneer u iets zoekt als aanstaande bruidsmoeder of bruiloftsgast, dan is de collectie van Vera Mont een aanrader. Altijd welkom, ook op afspraak! Boek een Bruidsmoederarragement en ik of één van mijn collega's maken van deze afspraak al een feestje!
Anita Zuidijk, medewerker in Bergambacht

 

Vera Mont voert naast deze feestelijke collectie ook de lijn V by Vera Mont, klik op onderstaande knop voor nog meer feestelijke inspiratie: