Naar boven

Vanguard

Merkenpagina Vanguard

SOPHISTICATED COMFORT

Met de veelzijdige items van Vanguard voeg je makkelijk een extra laag toe aan jouw stijlvolle look. De jeans van Vanguard zijn onmisbaar in een gentlemen’s kledingkast. Combineer de heren jeans met de comfortabele truien of sophisticated overhemden van Vanguard om jouw look compleet te maken. Bekijk de collectie in onze winkels in Bergambacht en Veenendaal of shop online!

 
STOER

Een stoere collectie mannenkleding geïnspireerd op motoren. Dat is de collectie van Vanguard Clothing. De kleding van dit Nederlandse merk is stoer en ruig. De kleuren zijn over het algemeen behoudend en de details hebben alles te maken met motoren.

Graag help ik je kieze uit de stoere collectie van Vanguard. Ik sta altijd voor klaar, desgewenst op afspraak!
Henk Aantjes, medewerker in Bergambacht

 
COMPLEET

Het merk Vanguard is onderdeel van het bedrijf Just Brands; een organisatie die graag toonaangevend wil zijn in de markt voor premium jeans en casual herenkleding.

Vanguard staat al jaren bekend als een modern, casual lifestyle brand waar het echte vakmanschap centraal staat. Vanguard biedt een mannelijke collectie die ontworpen is met oog voor detail en gemaakt van hoogwaardige materialen. Stoere elementen gecombineerd met een dressed up style is een perfecte combinatie die je dan ook altijd tegenkomt in het gehele assortiment. Vrijheid en avontuur vormen een belangrijke inspiratie voor Vanguard. Al deze thema’s worden meegenomen bij het creëren van iedere collectie. Op deze manier kan de modebewuste man elk seizoen altijd verschillende favoriete items vinden in dit altijd zeer uitgebreide aanbod.

Een essentieel onderdeel van de Vanguard collectie zijn de jassen en jacks. Deze items zijn ieder seizoen verkrijgbaar in diverse stijlen en kleuren. In het voorjaar heb je de keuze uit modellen die lichter zijn en daardoor zeer geschikt voor de dagen dat het nog net niet warm genoeg is om zonder jas naar buiten te gaan. In het najaar vind je een ruime keuze aan comfortabele en warme jassen die bestand zijn tegen het meest barre en koude weer. De kwaliteit van iedere jas en ieder jack is uitstekend en gemaakt van duurzame materialen.

Verder kom je bij Vanguard ook een groot aanbod aan andere kledingitems tegen. De bekende jeans mogen natuurlijk niet vergeten worden. Deze zijn ideaal te combineren met de fijne truien en vesten. Wanneer je op zoek bent naar een wat nettere look heeft Vanguard ook een ruime keuze aan overhemdenblazers en nette broeken. Voor elk moment is er wel iets. De items van Vanguard zijn ook erg goed te combineren met onze overige collecties!