Naar boven

V by Vera Mont

v by vera mont damesmode speksnijder mode

De mooiste items van het feestelijke kledingmerk V by Vera Mont, zijn beschikbaar op onze webshop en in onze winkels.
De collectie bestaat voornamelijk uit prachtige jurken. Dus bent u op zoek naar iets voor een feestelijke dag? Dan is dit merk zeker een aanrader!

 

FEESTELIJKE MODE

V by Vera Mont is bij uitstek een merk dat geschikt is voor een feestelijke gelegenheid. Bent u binnenkort uitgenodigd voor bijvoorbeeld een bruiloft of bent u zelfs bruidsmoeder? Dan is dit merk een echte aanrader. Ieder seizoen verrassen de ontwerpers van V by Vera Mont weer met een unieke collectie. U kunt de collectie online bestellen, de maatvoering is perfect. Draagt u bijvoorbeeld maat 38, dan kunt u gewoon die maat bestellen. Uiteraard is persoonlijk advies extra prettig als u iets moois wilt aanschaffen voor een bijzondere dag. Daarom nodige wij u van harte uit in onze winkels in Bergambacht of Veenendaal. 

MET VEEL PLEZIER ADVISEER IK U BIJ HET KIEZEN VAN UW FEESTELIJKE V BY VERA MONT-OUTFIT, DESGEWENST OP AFSPRAAK!
IRMA BIKKER, MEDEWERKER IN VEENENDAAL


 

DE ACHTERGROND VAN V BY VERA MONT

Vera Mont is een vrouwelijk merk dat is ontstaan in 1961 in Nussloch, Duitsland en is onderdeel van de Betty Barclay Group. De collectie bestaat voornamelijk uit prachtige (party)jurken. De ontwerpen zijn altijd stijlvol en gemaakt van de mooiste materialen en er wordt gebruik gemaakt van verschillende kleuren en stoffen. V by Vera Mont is een deelcollectie van Vera Mont, bekijk ook deze collectie en laat u inspireren met nog meer feestelijke mode.