Naar boven

Ted Baker

ted baker damesmode speksnijder mode
 
Met de mode van Ted Baker, waant u zich even in de wereld van catwalks. Wie kiest voor een item van dit merk, haalt echt high-end fashion in huis. Wij hebben een klein aanbod op onze webshop, maar nog veel meer in onze winkel in Bergambacht!
 
STEEL DE SHOW MET TED BAKER

De Ted Baker tas, wie kent ze niet? Het merk is enorm populair geworden met hun tassen die een elegante en vrouwelijke uitstraling hebben. Daarnaast zijn ze ook nog eens gebruiksvriendelijk en echt een aanvulling in iedere garderobe.

Naast de vele accessoires, heeft dit merk ook een uitgebreide kledingcollectie! De Ted Baker jurk is bijvoorbeeld zo een items die de show zal stelen. Met deze jurken weet u zeker dat u zult stralen op een feestje, evenement of zelfs op kantoor.

Het merk werkt met de meest fijne stoffen en dat is te zien! Ted Baker brengt meer kleur in uw leven door de kleuren zelf of door de meest fantastische prints of bloemendessins. Met de kledingstukken van dit merk kunt u dus echt de show stelen, en dat op een super classy en chique manier!

De beelden hierboven zijn slechts een impressie van de collectie die wij van dit merk hebben ingekocht. We nodigen u van harte uit om de collectie in onze winkel in Bergambacht te komen passen. Uiteraard staan onze medewerkers klaar voor u met persoonlijk advies, desgewenst op afspraak met een personal shopper!

Personal shopper boeken

Ted Baker ontdekken... Dat doe ik graag samen met u. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!
Rianne van der Slik, medewerker in Bergambacht

GESCHIEDENIS VAN HET MERK

Ted Baker is opgericht in 1987, waar het merk zich vooral eerst richtte op het ontwerpen en produceren van heren overhemden. Zo groeide het merk tot een groot specialist in Glasgow en breidde het vrij snel uit.

Het merk heeft veel focus op kwaliteit en aandacht voor detail met een klein beetje humor. Ze zien zichzelf dan ook als de ‘No Ordinary Designer Label’.