Naar boven

Taifun

 
CREATIEF EN ENERGIEK

De combi collectie van Taifun bruist van de creatieve energie. Met gevoel voor trends en individualiteit heeft Taifun kleding een collectie samengesteld waar mee je je eigen stijl kunt creëren. Ontdek hieronder de collectie, shop de collectie online of in onze winkel in Bergambacht

 
JONG EN COMFORTABEL

Taifun is het jongere zusje van het merk Gerry Weber. Taifun heeft, vergeleken met Gerry Weber, meer trendy eyecatchers. De jeugdige touches en mooie materialen zorgen voor een stijlvolle collectie. De collectie van Taifun is enorm uitgebreid. Bij Taifun kun je terecht voor blazers, blouses, de mooiste tops, vestjes, rokken en jurken. Door dit enorme aanbod, is het zeker mogelijk om bij ditzelfde merk te slagen voor een complete outfit. Doordat het merk luxe is afgewerkt en doordat er mooie stoffen gebruikt worden, is het merk favoriet!

Taifun ontdekken... Dat doe ik graag samen met jou. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik voor je klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het jóu schikt!
Corrie Mul, medewerker in Bergambacht