Naar boven

Taifun

taifun damesmode speksnijder mode
Ben je op zoek naar creatieve en vrolijke kleding voor je collectie? Taifun kleding bruist van de creatieve energie! Ontdek hieronder de collectie, shop online of kom langs in onze winkel in Bergambacht.
 

TAIFUN IS JONG EN COMFORTABEL

Taifun is het jongere zusje van het populaire damesmerk Gerry Weber. Taifun heeft, vergeleken met Gerry Weber, meer trendy eyecatchers. De jeugdige touch aan de collecties en het gebruik van mooie materialen, zorgen voor een stijlvolle collectie.

Het Duitse kledingmerk Taifun biedt stijlvolle en moderne kleding voor vrouwen van alle leeftijden. Met hun unieke ontwerpen en hoogwaardige materialen, biedt Taifun een breed scala aan kledingopties, van casual tot formeel. Hun collecties zijn ontworpen om vrouwen te helpen zich goed te voelen en er mooi uit te zien, wat hun stijl of omstandigheden dan ook zijn. Bovendien streeft Taifun naar duurzaamheid en ethische productie, zodat dames zich goed kunnen voelen over hun aankopen. Kijk vandaag nog naar de collectie en ontdek hoe hun stijlvolle kleding jouw garderobe naar een hoger niveau kan tillen.

Taifun ontdekken... Dat doe ik graag samen met jou. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik voor je klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het jóu schikt!
Cora de Pee, medewerker in Bergambacht

Maak een afspraak met een personal shopper!

EEN RIJKE GESCHIEDENIS

In 1973 zetten Gerhard Weber en Udo Hardieck een stap in de dameskleding. Zo richtten ze in 1986 het eerste merk Gerry Weber op en kort daarna kwam ook Taifun in de portfolio. Het werd snel een groot succes in Duitsland en breidde zich zo uit in heel Europa. In 1999 kwam de eerste winkel in Bielefield, waar deze 2 merken werden verkocht.

Vanaf het begin stond het merk bekend om hun hoogwaardige materialen en tijdloze ontwerpen, wat resulteerde in een toegewijde klantenkring. In de jaren groeide het merk verder, en werd het uitgebreid naar andere landen in Europa. Vandaag de dag blijft Taifun een belangrijke speler, en biedt stijlvolle en moderne kleding voor vrouwen van alle leeftijden.

Als je dus nog op zoek bent naar fleurige en vooral stijlvolle kleding, is dit merk zeker een aanrader om te bekijken. Op onze webshop hebben wij een aantal items, maar ook in onze winkelst ben je welkom. We helpen je graag verder!