Naar boven

State of Art


MODERN CLASSICS

State of Art brengt sinds 1987 het beste uit verschillende tijdperken samen in collecties die door stijlbewuste mannen worden gewaardeerd. Bekijk de collectie van State of Art in onze winkels in Bergambacht en Veenendaal, of shop online!

 
SUBTIEL EIGENWIJS

State of Art indentificeert de iconische mode die ten grondslag ligt aan de hedendaagse look, voegt er originele, trendy details aan toe, en verbetert het met behulp van de nieuwste kwaliteitsstoffen. Het resultaat: hedendaagse, karakteristieke mode geworteld in geliefde voorgangers. Onderling op elkaar afgestemde collecties voor een complete moderne look. Elk seizoen.

Subtiel eigenwijs. Moeiteloos elegant en zelfverzekerd. 
Het doel van State of art is om u de karakteristieke, stijlvolle look die u zoekt te geven door een sublieme combinatie van tijdloze elegantie en actuele trends. Met ontwerpen op basis van gerespecteerde mode-iconen, maar dan net even anders. Gemaakt van moderne stoffen en met de nieuwste technieken. Altijd geworteld in kwaliteit en comfort en met oog voor detail.

Kom de collectie van State of Art ontdekken, ik sta altijd voor u klaar met een persoonlijke advies. Liever op afspraak? Ook dat is mogelijk!
Ben van den Bogaard, medewerker in Bergambacht