Naar boven

Sommermann

 
KLASSIEK EN EIGENTIJDS

Sommermann is een merk voor de klassiekere vrouw die graag goed gekleed gaat. De collectie kan zo gecombineerd worden dat het bij iedere gelegenheid gedragen kan worden. Ontdek de collectie hieronder, shop de collectie in onze winkels in Bergambacht en Veenendaal of online!

 
PASVORM

De collecties van Sommermann zijn ontworpen voor de elegante dame die zich graag eigentijds klassiek kleedt. Dat komt tot uitdrukking in de pasvorm. Want comfort staat voorop bij Sommermann. Een typisch voorbeeld van een merk waarbij draagplezier én mode hand in hand gaan. De kleding is gemaakt van de beste materialen en uitgevoerd in de laatste modekleuren. Zo krijgt u een sportieve look op een vrouwelijke en luxe manier. Of het nu gaat om rokkenjacksblousen of t-shirts van Sommermann, er staat altijd iemand voor u klaar om u te adviseren.

Sommermann ontdekken... Met plezier doe ik dat samen met u. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!
Elly de Pater, medewerker Bergambacht