Naar boven

Sommermann

sommermann damesmode speksnijder mode

Sommermann
is een merk voor de klassieke vrouw die graag goed gekleed gaat. De collectie kan zo gecombineerd worden dat het bij iedere gelegenheid gedragen kan worden. Ontdek de collectie hieronder, shop het in onze winkels in Bergambacht en Veenendaal of online!
 

KLASSIEKE DAMESMODE

 

De collecties van Sommermann zijn ontworpen voor de elegante dame die zich graag eigentijds en klassiek kleedt. Dat komt tot uitdrukking in de pasvorm. Comfort staat namelijk voorop bij dit merk en dat ziet u goed terug in de gehele collectie. Een typisch voorbeeld van een merk, waarbij draagplezier en mode hand in hand gaan.

De kleding van Sommermann wordt gemaakt van de beste materialen en uitgevoerd in de laatste modekleuren. Zo weet u zeker dat de items ten alle tijden zullen voldoen aan de laatste trends. Sommige kledingmerken ontwerpen collecties per seizoen, die dan voldoen aan de modetrends van die periode. Deze kunnen dan nog wel eens uit de mode gaan, waardoor u er niet jarenlang plezier van kunt hebben. Met Sommermann weten wij zeker dat u er jarenlang van kunt genieten!

Het merk heeft mooie pakjes, denkt u hierbij aan een mooi jasje met een bijpassende rok. Of juist hele mooie blousjes die u weer goed kunt combineren met de rokken. Daarnaast zien we ook regelmatig jurken in de collectie. U kunt makkelijk een sportieve look creëren op een vrouwelijke en luxe manier. Of het nu gaat om rokken, blazers, blouses of t-shirts van Sommermann, wij kunnen u eraan helpen. Shop de collectie online of kom naar onze winkels in Bergambacht of Veenendaal. Er staat altijd iemand voor u klaar om u te voorzien van het beste advies!

SOMMERMANN ONTDEKKEN... MET PLEZIER DOE IK DAT SAMEN MET U. EEN PERSOONLIJK ADVIES IS ALTIJD PRETTIG DAAROM STA IK GRAAG VOOR U KLAAR, DESGEWENST OP AFSPRAAK, DUS OP HET MOMENT DAT HET Ú SCHIKT!
ELLY DE PATER, MEDEWERKER BERGAMBACHT

 
 

SOMMERMANN STAAT VOOR EIGENTIJDS ÉN PERFECTE PASVORM

 

Dit Duitse merk is al jaren een favoriet bij veel vrouwen. Dit komt vooral door de klassieke ontwerpen waar iedere vrouw zich mooi en zelfverzekerd in voelt. Een ideaal merk als u wilt gaan voor een mooi formele kledingstijl.

Daarnaast heeft het merk ook mooie basics in de collectie die u ook goed kunt combineren met andere kledingmerken.