Naar boven

Smashed Lemon

smashed lemon speksnijder mode

Smashed Lemon is een Nederlands modemerk, opgericht in 2007 te Amsterdam. Het staat bekend om de opmerkelijke prints en kleurrijke collecties. Shop bijvoorbeeld een Smashed Lemon outfit waar de sterke en energieke signaturelook van het merk vanaf spat. 

 

SMASHED LEMON, JONG, FRIS ÉN DUURZAAM

Als modebedrijf is het Nederlandse Smashed Lemon zich meer dan bewust van de verantwoordelijkheid voor het milieu en de maatschappij. Daarom volgen ze de eigen productiecyclus en -omstandigheden op de voet. Ze controleren het productieproces in de fabrieken in China en Turkije, zodat ze voldoen aan alle veiligheidsnormen, met betrekking tot de rechten en gezondheid van de werknemers.

 

TRENDS EN EIGENTIJDSE KLEUREN

Zoek je naar (felle) kleuren, dan is Smashed Lemon iets voor jou. Uitgesproken dessins in een combinatie van kleuren zijn het handschrift van dit merk. Al zijn er ook uitstapjes naar rustige tinten. Toch word je altijd vrolijk van de jurken en rokken of tops van dit unieke merk. Doordat de prachtige stukken uit de collectie van Smashed Lemon zijn doordrenkt met een gevoel van verantwoordelijkheid en zorg voor onze planeet en haar mensen,  kies je niet alleen voor stijl, maar ook voor een positieve impact op de wereld om ons heen.

 

Smashed Lemon ontdekken... Dat doe ik graag samen met jou. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor je klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het jou schikt!
Ineke Pater, medewerker in Veenendaal


PASSEN IN DE WINKELS OF SHOPPEN VANUIT HUIS

Wil je de collectie van Smashed Lemon persoonlijk ervaren? Kom dan naar onze winkels in Bergambacht of Veenendaal, waar we je graag verwelkomen en helpen met deskundig advies. Of je nu gewoon zelf wilt rondkijken of gericht op zoek bent naar dat ene perfecte stuk, ons team staat voor je klaar, zelfs als je liever op afspraak winkelt. En als je de voorkeur geeft aan het gemak van online winkelen, dan kun je de collectie ook vinden in onze webshop en shop je vanuit het comfort van je eigen huis.

 

JOUW SMASHED LEMON-STIJL JOUW KEUZE

Bij Speksnijder Mode weten we als geen ander dat mode meer is dan alleen kleding dragen; het is een expressie van jouw unieke stijl en waarden. Met merken als Smashed Lemon streven we ernaar om onze klanten een breed scala aan opties te bieden die niet alleen stijlvol zijn, maar ook een bewuste keuze vertegenwoordigen. Ontdek de collectie van Smashed Lemon vandaag nog en vind de perfecte toevoeging aan jouw garderobe, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzamere toekomst.