Naar boven

Smashed Lemon

smashed lemon damesmode speksnijder mode
 
JONG, FRIS ÉN DUURZAAM

Smashed Lemon is een Nederlands modemerk, opgericht in 2007 te Amsterdam. Het staat bekend om de opmerkelijke prints en kleurrijke collecties. Shop bijvoorbeeld een Smashed Lemon jurk waar de sterke en energieke signature look van het merk vanaf spat. Als modebedrijf is het Nederlandse Smashed Lemon zich meer dan bewust van de verantwoordelijkheid voor het milieu en de maatschappij. Daarom volgen ze de eigen productiecyclus en -omstandigheden op de voet. Ze controleren het productieproces in de fabrieken in China en Turkije, zodat ze voldoen aan alle veiligheidsnormen, met betrekking tot de rechten en gezondheid van de werknemers.

KOM DE COLLECTIE VAN SMASHED LEMON PASSEN IN ONZE WINKELS

We laten je hierboven een impressie zien van de collectie, kom naar onze winkels in Bergambacht of Veenendaal om te zien wat zijn allemaal in huis hebben! We adviseren je desgewenst persoonlijk. Dat kan ook op afspraak!

Personal shopper boeken

Smashed Lemon ontdekken... Dat doe ik graag samen met jou. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor je klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het jou schikt!
Ineke Pater, medewerker in Veenendaal