Naar boven

Skovhuus

 
Skovhuus bonneterie voor dames bij Speksnijder ModeDe prachtige knitwear voor dames van Skovhuus mag niet ontbreken in jouw collectie. Deze must-have items zijn eigentijds en perfect te combineren in iedere garderobe. De truien van Skovhuus zijn niet alleen stijlvol en comfortabel, maar ook duurzaam. Het merk werkt hard om ervoor te zorgen dat hun productieprocessen zo milieuvriendelijk mogelijk zijn. Ze gebruiken biologisch katoen en werken samen met leveranciers die zich inzetten voor duurzaamheid en ethische productie. Je treft een mooie collectie aan van Skovhuus bij Speksnijder Mode
Sorteren

KWALITEIT EN DEENS DESIGN

Al sinds 1972 produceert Skovhuus knitwear van hoogwaardige kwaliteit. Dit wordt gedaan vanuit Denemarken, het land dat bekend staat om de productie van gebreide kleding. Skovhuus produceert de collecties volledig zelf. Dat maakt de productie flexibel: Skovhuus heeft een unieke kijk op de productie en het design. Bovendien zorgt de lokale productie voor een constant hoge kwaliteit.

Skovhuus biedt een breed scala aan truien, van fijngebreide tot grofgebreide stukken, in verschillende kleuren en patronen. Elke trui is met de hand gemaakt en gecontroleerd op kwaliteit, wat resulteert in een perfecte pasvorm en duurzaamheid.

 

Duurzaamheid is belangrijk, met Skovhuus hebben we een merk in huis dat volledig verantwoord produceert! Ik help je graag de juiste trui te kiezen, dat kan zelfs op afspraak.
Anne Visser, Medewerker in Bergambacht