Naar boven

Sibin Linnebjerg

sibin linnebjerg damesmode speksnijder mode
 
Trendy en authentiek

De collectie van Sibin Linnebjerg bestaat uit vesten in verschillende lengtes in minimalistische kleurtinten als zwart, wit, grijs en navy - met daarnaast een aantal eye-catching kleuren als geel, lichtroze en lichtblauw. De chique en veelzijdige vesten van Sibin Linnebjerg zijn eindeloos te combineren met uw gehele garderobe.
Het Deense merk Sibin Linnebjerg werd opgericht in 1997 door twee jonge ondernemers,met het doel hoogwaardige gebreide mode tegen een redelijke prijs aan te bieden - en dit zonder concessies aan de kwaliteit. Het label is vooral bekend van de selectie klassieke truien en vesten. De vesten van Sibin Linnebjerg zijn tijdloos en geschikt voor elke leeftijd. Verder onderscheiden de artikelen zich op kwaliteit, pasvorm en stijl.Sibin/Linnebjerg staat voor kwaliteit, trendy designs met een duidelijke link naar authentieke ruwe materialen en productiemethoden.

BEKIJK DE COLLECTIE VAN SIBIN LINNEBJERG IN ONZE WINKELS

U krijgt door de foto's hierboven slechts een impressie van wat we in huis hebben van Digel. Daarom nodigen wij u van harte uit in onze winkels in Bergambacht en Veenendaal. Uiteraard staat er altijd iemand voor u klaar om u te adviseren. Wilt u liever afspreken? Boek dan een personal shopper:

Personal shopping

Sibin Linnebjerg ontdekken... Dat doe ik graag samen met u. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!
Cora de Pee, medewerker in Bergambacht