Naar boven

Secrid

secrid speksnijder mode
Op zoek naar een mooie, maar vooral kwalitatief goede pasjeshouder? Dan zijn de wallets van Secrid zeker een aanrader voor u! 

SECRID WALLET

Waar munten en bankbiljetten eeuwenlang als betaalmiddel werden gebruikt, worden ze nu in rap tempo vervangen door hightech betaalkaarten. Dit nieuwe tijdperk vraagt om een nieuw soort portemonnee. Eén die zowel uw kaarten en geld, als uw privacy beschermt.

Wanneer u een traditionele portemonnee in uw achterzak heeft en hierop gaat zitten, buigen de plastic kaarten en worden deze broos. Zo neemt de kans op een breuk toe. De Secrid wallet heeft een aluminium kern waarmee het uw kaarten beschermt. Daarnaast is het compact genoeg om in elke broekzak te passen.

Dankzij het gepatenteerde mechanisme en de aluminium behuizing, blijven uw kaarten zelf tijdens het gebruik beschermd. Het heeft een handig uitschuifsysteem, zodat u de kaarten meteen in uw handbereik heeft en niet hoeft te zoeken naar de juiste kaart. Zo kunt u zelf uw kaarten ordenen op basis van meest gebruikte kaarten. 

BEKIJK DE COLLECTIE IN ONZE WINKEL IN BERGAMBACHT

U krijgt door de foto's hierboven slechts een impressie van wat we in huis hebben van Secrid. Daarom nodigen wij u van harte uit in onze winkel in Bergambacht. Uiteraard staat er altijd iemand voor u klaar om u te adviseren. 


Voor een persoonlijk advies bij het kiezen van uw Secrid Wallet sta ik altijd voor u klaar, welkom!
Janny Pols, medewerker in Bergambacht

 

GESCHIEDENIS VAN SECRID

Secrid is een Nederlands merk en echt een familiebedrijf! Het bedrijf is opgericht door René van Geer en Marianne van Sasse van Ysselt. Momenteel werken ook beide dochters samen met hen in het bedrijf.

De producten van Secrid worden gemaakt onder goede omstandigheden. Het bedrijf hecht hier veel waarde aan. Ook hechten ze veel waarde aan kwaliteit en hebben enorm veel oog voor detail. De producten worden dan ook met de handgemaakt in Leiden, Delft en Haarlem.

Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor Vaderdag, Moederdag, kerst, sinterklaas, een verjaardag enzovoort? Dan zit je zeker goed met een Secrid Wallet. Wij weten bijna zeker dat je iedereen blij kunt maken met dit mooie merk!