Naar boven

Secrid

 
GOED BESCHERMD

Waar munten en bankbiljetten eeuwenlang als betaalmiddel werden gebruikt, worden ze nu in rap tempo vervangen door high-tech betaalkaarten. Dit nieuwe tijdperk vraagt om een nieuw soort portemonnee. Eén die zowel uw kaarten en geld als uw privacy beschermt. Wanneer u op een traditionele portemonnee zit, buigen de plastic kaarten en worden deze broos, waardoor de kans op een breuk toeneemt. Met een aluminium kern beschermen de Secrid wallets uw kaarten en blijven ze compact genoeg om in elke broekzak te passen. Dankzij het gepatenteerde mechanisme en de aluminium behuizing van de Cardprotector blijven uw kaarten zelfs tijdens het gebruik beschermd. Door slechts een gedeelte van de kaarten te onthullen neemt de gevoeligheid voor radiosignalen af, maar blijft deze voldoende voor contact over een korte afstand. Door de blootstelling te minimaliseren blijft u ook tijdens het gebruik van je kaarten buiten het bereik van digitale zakkenrollers. 

KOM DE COLLECTIE VAN SECRID BEKIJKEN IN ONZE WINKEL IN BERGAMBACHT

U krijgt door de foto's hierboven slechts een impressie van wat we in huis hebben van Secrid. Daarom nodigen wij u van harte uit in onze winkel in Bergambacht. Uiteraard staat er altijd iemand voor u klaar om u te adviseren. 


Janny Pols, medewerker BergambachtSecrid ontdekken... Dat doe ik graag samen met u. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!