Naar boven

Schoenen

schoenen speksnijder mode

In onze winkels treft u prachtige schoenenafdelingen aan. Wat is er nu prettiger om gelijk bij uw outfit de juiste schoenen te kiezen? Compleet winkelen noemen wij dat! Om u deze service te kunnen bieden zijn wij een prettige samenwerking aangegaan met Oskam-schoenen in Bergambacht en Van Keulen-schoenen in Veenendaal. 

DE SCHOENENSALON

Op onze damesafdeling in onze winkels treft u een schitterende Schoenensalon aan met eigentijdse schoenen. In Bergambacht uit de collecties van Floris van Bommel , Gabor en Hassia. In de winkel van Veenendaal voeren we de merken Gabor, Högl, Paul Green en Maripé. Wat is er nu prettiger om uw kledingset perfect te combineren met de juiste schoen?

HET SCHOENENKABINET

Op de herenafdeling van onze winkels bevinden zich onze Schoenenkabinetten. Hier verkopen wij herenschoenen van toonaangevende merken, in de winkel van Bergambacht: Floris van Bommel, Australian, Van Lier en Van Bommel. In de winkel van Veenendaal: Giorgio, Australian, Van Lier en Melik. Al deze schoenen passen perfect bij onze collecties herenmode. Handig toch? U zoekt gelijk de juiste schoen bij uw outfit.

BEKIJK DE COLLECTIE SCHOENEN IN ONZE WINKELS

Wij adviseren u graag persoonlijk bij het kiezen van de juiste schoenen onder uw outfit. Waarom heten wij u van harte welkom in onze winkels in Bergambacht en Veenendaal. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Wilt u dit liever op afspraak? Boek dan een personal shopper:

Maak een afspraak!
 

ONZE SCHOENENCOLLECTIES ONTDEKKEN, DAT DOE IK GRAAG SAMEN MET U! EEN PERSOONLIJK ADVIES IS ALTIJD PRETTIG DAAROM STA IK MET VEEL PLEZIER VOOR U KLAAR, DESGEWENST OP AFSPRAAK, DUS OP HET MOMENT DAT HET Ú SCHIKT!
ANITA ZUIDIJK, MEDEWERKER IN BERGAMBACHT