Naar boven

Roy Robson

 
STIJLVOL 

Mode, actualiteit en smaakvolle details zijn kenmerkend voor de kleding van Roy Robson. Bekijk de omvangrijke collectie pakken en shop deze in onze winkels in Bergambacht of Veenendaal. U kunt ook via de webshop reserveren!

 
MIXEN & MATCHEN

Het programma van Roy Robson bestaat uit een mix & match systeem in kostuums, colberts en broeken. Dit programma is opgebouwd uit drie verschillende pasvormen (regular-, shape- en slim fit) en heeft een zeer uitgebreide keuze in stoffen/kleuren/dessins. Alles is (soms op bestelling) verkrijgbaar in de maten 42 tot 64, 23 tot 32 en 90 tot 118. Roy Robson is een internationaal lifestyle modemerk voor mannen. Het bedrijf is ontstaan in 1922 en staat bekend om de hoge kwaliteit en moderne collecties. Van business tot casual: met Roy Robson kleding straalt u persoonlijkheid uit en benadrukt u uw zelfverzekerdheid. In Berlijn, de modestad van vandaag de dag is de geschiedenis van Roy Robson begonnen.

Roy Robson ontdekken... Dat doe ik graag samen met u. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik altijd voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!
Marja Luneburg, medewerker in Bergambacht