Naar boven

Roy Robson

roy robson herenmode speksnijder mode

Mode, actualiteit en smaakvolle details zijn kenmerkend voor de kleding van Roy Robson! Bekijk de omvangrijke collectie pakken en shop deze in onze winkels in Bergambacht of Veenendaal. U kunt ook via onze webshop uw favoriete items reserveren!

 
Sorteren

HERENPAK VAN ROY ROBSON

 

Stijlvol, elegant, tijdloos en chique. Dat zijn woorden die naar boven komen als het gaat om de kleding van Roy Robson. Dit merk is gespecialiseerd in het produceren van de perfecte heren pak. De pantalons, blazers en gilets zijn zo goed op elkaar afgestemd dat u deze ook makkelijk met elkaar kunt combineren.

Het programma van Roy Robson bestaat dus uit een mix & match systeem in kostuums, colberts en broeken. U kunt kiezen uit drie verschillende pasvormen, regular, shape en slim-fit. Het gaat er dus om waar u zich prettig in voelt! Daarnaast is er een zeer uitgebreide keuze in stoffen, kleuren en dessins. Gaat u voor een leuke print of toch een klassiek éénkleurige pak? Die keuze is aan u!

Alles is (soms op bestelling) verkrijgbaar in de maten 42 tot 64, 23 tot 32 en 90 tot 118. Wij kunnen in onze winkels uw maten zo nauwkeurig mogelijk opmeten, zodat u zeker weet dat u de juiste maten heeft. U bent altijd welkom in onze winkels in Veenendaal of Bergambacht. Wilt u liever de tijd nemen om te passen? Dan kunt u ook een afspraak maken met een van onze personal shoppers.

Roy Robson ontdekken... Dat doe ik graag samen met u. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik altijd voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!
Marja Luneburg, medewerker in Bergambacht

 
 

STIJLVOLLE HERENMODE

 

Roy Robson is inmiddels een internationaal lifestyle modemerk voor heren. Het bedrijf is ontstaan in 1922. Ze staan vooral bekend om de hoge kwaliteit en moderne collecties. Van business tot casual kleding; met Roy Robson straalt u persoonlijkheid uit en benadrukt u uw zelfverzekerdheid. In Berlijn, de modestand van vandaag de dag, is de geschiedenis van Roy Robson begonnen.   

Dit merk is ook perfect als u een belangrijk evenement of bruiloft heeft. De heren pakken zijn ideaal voor dit soort avonden. Neem een kijkje op onze webshop ter inspiratie van de collectie. U kunt uw favoriete items online bestellen of reserveren!