Naar boven

Roberto Sarto

Roberto Sarto damesmode | Speksnijder Mode

Roberto Sarto is een modemerk dat zich richt op elegante damesmode. De stoffen waarmee Roberto Sarto werkt zijn tricot. Het merk is opgericht in 1979 en staat bekend om zijn hoge kwaliteit en tijdloze designs. De collecties van Roberto Sarto zijn verkrijgbaar in onze winkels in Bergambacht en Veenendaal, u kunt ook online de collectie bekijken, bestellen of reserveren. 

 
HET COMFORT VAN TRICOT

Tricot is een breisel van fijne garens en heeft als voordeel dat het zacht en comfortabel aanvoelt. Bovendien is tricot een elastische stof die zich aanpast aan de vorm van het lichaam en daardoor erg flatterend kan zijn. Roberto Sarto maakt gebruik van tricot in zijn ontwerpen om zo de vrouwelijke vormen te benadrukken en tegelijkertijd een comfortabele pasvorm te bieden.

Voor een persoonlijk advies bij het kiezen van uw favoriete Roberto Sart-outfit, sta ik graag voor u klaar. Altijd welkom, met of zonder afspraak! 
Anne-Marie Plug, medewerker in Veenendaal

 
UITGEBREIDE COLLECTIE

De collectie van Roberto Sarto bestaat uit verschillende items, waaronder jurken, blouses, vesten en truien. Elk item is zorgvuldig ontworpen en uitgevoerd met oog voor detail. De kleding van Roberto Sarto is dan ook perfect geschikt voor diverse gelegenheden, zoals een zakelijke afspraak of een avondje uit.U treft bij Speksnijder een uitgebreide collectie aan van dit merk. Wij staan met een persoonlijk advies voor u klaar om u te helpen kiezen, dit kan ook op afspraak!

Maak een afspraak