Naar boven

Rino & Pelle

riino & pelle damesmode speksnijder
Betaalbaarheid en kwaliteit zijn twee kernwaarden voor het populaire merk Rino & Pelle. Sinds 1987 ontwerpt dit stijlvolle label in het oog springende collecties jassen én eigentijdse casuals met een luxe uitstraling. Het is ook een fantastisch merk voor modeliefhebbers die houden van stoere, elegante fashion.
 

RINO & PELLE; LUXURY CASUALS

Als je op zoek bent naar een mooi modemerk om je garderobe mee te vullen, is Rino & Pelle zeker een aanrader. De kleding is enorm stijlvol en van deze tijd. Een mooie combinatie van stoer en vrouwelijk op een luxe manier. 

Zo heeft dit merk hele mooie jurken in verschillende kleuren en printen. Perfect om te dragen naar kantoor of een feestje. Deze kunt je ook weer mooi combineren met een leren jasje of een mouwloos vest.

Rino & Pelle heeft ook hele mooie en kwalitatieve winterjassen voor dames. Deze zijn over het algemeen lang, zodat je goed warm blijft. Deze zijn ook weer te verkrijgen in sportief of netjes.

De beelden hierboven geven slechts een impressie van de collectie die wij hebben ingekocht van Rino & Pelle. We nodigen je van harte uit om de collectie te komen bekijken in onze winkels in Bergambacht en Veenendaal. Of het nu gaat om rokken, jurkenjacks of een vest, onze medewerkers staan voor je klaar met persoonlijk advies! Kom je liever op afspraak? Boek dan een personal shopper!

Personal shopper boeken

RINO & PELLE ONTDEKKEN... DAT DOE IK GRAAG SAMEN MET JOU. EEN PERSOONLIJK ADVIES IS ALTIJD PRETTIG DAAROM STA IK GRAAG VOOR JE KLAAR, DESGEWENST OP AFSPRAAK, DUS OP HET MOMENT DAT HET JOU SCHIKT!

PETRA VAN SCHOONHOVEN, MEDEWERKER IN VEENENDAAL

GESCHIEDENIS VAN RINO & PELLE

Dit mooie merk is opgericht in 1987 met als doel kleding te produceren die er luxueus uitziet, maar betaalbaar is. Iedere vrouw verdient het om er stijlvol uit te zien, zonder hier al te veel voor hoeven te betalen. Dat is waar ze naar streven. Dit doen ze door zichzelf continu te ontwikkelen in de snel veranderende modewereld. Voor hun ontwerpen proberen ze zoveel mogelijk relevantie te combineren met klassieke elementen. Zo blijft de kleding tijdloos en heb jij er jarenlang plezier van!