Naar boven

Question

question damesmode speksnijder mode
 
COMFORTABEL EN PERSOONLIJK

Hoe bijzonder kan een eenvoudig ontwerp zijn? Question geeft het antwoord in haar laatste collectie. Dit modemerk bewijst dat ze oog heeft voor trends en kwaliteit. De kleding is vrouwelijk en stijlvol en geschikt voor alle leeftijden met zijn non-pilling voor fijne breisels. De Question dameskleding is kleding met stijlvolle smaak. Netjes maar toch uitdagend. In de collectie wordt gebruikt gemaakt van de meeste leuke basics in combinatie met verschillende patronen en kleuren. De moderne en modebewuste vrouw wilt gezien worden in Question kleding. Het merk heeft o.a. een mooie collectie aan lange jurken en korte jurkjes. De jurken zijn allemaal erg zacht van stof en licht elastisch van kwaliteit. Hierdoor vormt een Question jurk zich altijd goed naar uw vormen, waardoor deze jurken heerlijk comfortabel zijn om te dragen en weinig tot geen belemmeringen geven in de bewegingsvrijheid. De jurken springen direct in het oog vanwege de verschillende hippe en trendy patronen en figuren op de bovenstof en dankzij de subtiele combinaties van kleuren. Aspect van persoonlijkheid.

BEKIJK MEER VAN QUESTION IN ONZE WINKELS

U krijgt door de foto's hierboven slechts een impressie van wat we in huis hebben van Question. Daarom nodigen wij u van harte uit in onze winkels in Bergambacht en Veenendaal. Uiteraard staat er altijd iemand voor u klaar om u te adviseren. Wilt u liever afspreken? Boek dan een personal shopper:

Personal shopping

Question ontdekken... Dat doe ik graag samen met u. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!
Meins Bouter, medewerker in Bergambacht