Naar boven

Profuomo

profuomo herenmode speksnijder mode
Bekijk de collectie van Profuomo hieronder en shop deze in onze winkels in Bergambacht, Veenendaal of gemakkelijk online!

PROFUOMO; EIGENTIJDS EN ORIGINEEL

Profuomo is een Italiaans familiebedrijf met een duidelijke visie. Ze hebben aandacht voor elke fase van het ontwerp- en productieproces. Alles, van de grondstof tot het uiteindelijke stiksel, wordt bewust en met de grootste zorg en aandacht gekozen en uitgevoerd.

Profuomo focust zich op de moderne man. Compromisloze kwaliteit en de mooiste ontwerpen. Door te focussen op het totaalplaatje kan iedere man zijn perfecte overhemd vinden. Neem de "Profuomo Essentials" collectie. Dit zijn de shirts die iedere man in zijn kast hoort te hebben hangen. Stijlvol blauw en wit. Maar ook perfecte navy overhemden. En voor de casual Friday, heeft Profuomo speciaal geweven shirts. De collectie kenmerkt zich verder door het gebruik van Royal Twill's. Dit zijn verfijnde Italiaanse wevingen van de beste Italiaanse weverijen. Zoals Canclini, Albini en Monti.

Voor de man die nog een fijnere kwaliteit wenst, heeft het merk de Sartorial shirts. De sartorial shirts zijn gemaakt van het speciaal Giza 45 en Giza 87 katoen. Beter katoen voor overhemden is niet te vinden. Bij Speksnijder vindt u een grote collectie aan stropdassen, pochetten, riemen, pullovers en (knitted) overhemden van dit mooie merk!

Profuomo ontdekken... Dat doe ik graag samen met u. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik persoonlijk voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!
Lisette Veenbrink, medewerker in Veenendaal 

GESCHIEDENIS VAN HET MERK

Het merk Profuomo kent een mooi verhaal. Het merk is opgericht in de jaren 80. Heinz Michaelis heeft in 1934 zijn familie bedrijf opgezet met één visie. Het maken van kwaliteitskleding met aandacht voor elke stap in het design- en productieproces. In de jaren 80 belandde dit in een stroomversnelling. Het bedrijf begon met het produceren van hoogwaardige kwaliteitsoverhemden onder het label Profuomo. Dit heeft zich doorontwikkeld tot wat Profuomo nu is. Altijd one eye on the past & the other looking to the future. De producten die hedendaags gemaakt worden, zijn nog steeds geproduceerd met deze filosofie. Echter nu met de kennis en expertise van 3 generaties familie. Zo wordt kennis geborgd en de kwaliteit elk jaar weer beter gemaakt