Naar boven

Olymp

olymp herenmode speksnijder mode

Op zoek naar strijkvrije overhemden? Bekijk dan de collectie van Olymp. Jaarlijks vernieuwende collecties overhemden in diverse pasvormen en eigentijdse kleuren! Tijdloos, comfortabel en een perfect pasvorm. Daar bent u van verzekerd met dit merk. Bekijk de collectie hieronder en shop uw favoriete items online of in onze winkels in Bergambacht of Veenendaal. 
 

OLYMP OVERHEMDEN

Olymp overhemden staan bekend om het comfort. Tijdens het dragen, maar ook voordat u het gaat dragen. Ze zijn namelijk strijkvrij, waardoor u hier geen rekening mee hoeft te houden. Vooral als u ervan houdt om elke dag een overhemd te dragen of dit simpelweg de dresscode is voor uw werk.

De collectie bestaat uit veel kleuren die een goede basis vormen voor uw garderobe. Vooral de neutrale kleuren zijn een musthave, omdat deze goed te combineren zijn. De items van dit merk kunt u overigens zowel formeel als informeel dragen.  

De strijkvrije overhemden zijn gemaakt van 100% katoen. Dit resulteert zich in kledingstukken van hoogwaardig kwaliteit, die u zeker voelt tijdens het dragen. Ze zijn stevig en kunnen tegen een stootje waardoor ze niet snel zullen scheuren. Doordat er gebruik wordt gemaakt van katoen in de kleding, zijn de overhemden huidvriendelijk en luchtdoorlatend.

Wilt u dus investeren in een aantal goede overhemden die lang meegaan? Dan zijn de Olymp overhemden de juiste keuze voor u. Bestel uw favorieten via onze webshop of kom langs in een van onze winkels! De overhemden zijn verkrijgbaar in verschillende pasvormen: Modern Fit, Luxor Comfort Fit, Level 5 Five (slim fit) en No 6 Six (super getailleerd). 

We helpen u graag verder bij het maken van de juiste keuzes.

Dat doe ik graag samen met u. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik altijd voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!
Bram van den Bogaard, medewerker in Bergambacht

 


GESCHIEDENIS VAN HET MERK


Olymp is een bijzonder merk uit Duitsland met één van de grootste overhemden collecties ter wereld. Eugen Bezner startte de onderneming toen hij terugkwam uit gevangenschap. Hij had slechts zes werknemers die zetelden in de wasruimte van zijn huis.

In eerste instantie werd voor het maken van de kleding bestaande militaire materialen gebruikt, zoals parachutes. De verkoop van de gemaakte kleding nam snel toe en had het bedrijf geld om uit te breiden. Doordat de verkoop toe nam, nam ook het aantal werknemers toe, voornamelijk naaisters, en al snel werd de eerste productievestiging in Großingersheim betrokken en uitgebreid.

Na de plotselinge dood van Eugen, werd zijn zoon Ebenhard op 25-jarige leeftijd directeur van een inmiddels middelgroot bedrijf. Op zijn plek kwam de zoon van Ebenhard, Mark Bezner (geboren in 1963) in 1990 voor het bedrijf werken. Onder de bevlogenheid van Ebenhard en Mark groeide het bedrijf snel. In 2010 werd Mark officieel CEO en zetelt Ebenhard alleen nog in de Raad van Advies. Dit maakt Olymp een echt familiebedrijf. Het bedrijf is nog steeds in handen van de familie Bezner.