Naar boven

Olymp Signature

olymp signature herenmode speksnijder mode

Hét overhemd dat alle ervaring van Olymp verenigt en stijl en karakter van zijn dragen op volmaakte wijze weet uit te drukken tot in het kleinste detail. Het handschrift van persoonlijkheid en perfectie. Bekijk de collectie in onze winkel in Bergambacht of online!

 
OLYMP OVERHEMDEN

De Signature lijn van Olymp overhemden, is een absoluut premium lijn voor mannen met gevoel voor elegantie en oog voor topkwaliteit. Het zijn hemden zonder compromissen, in elke component en in elk detail. Als u eenmaal een van de Olymp overhemden aan heeft gehad, zult u het draagcomfort direct ervaren.

Deze overhemden stralen dus klasse uit. Het begint met het unieke katoen, gemaakt van bijzonder fijne garen. Hierin worden de hoogwaardige materialen en draagcomfort perfect verenigd met elkaar. Elk maat van de signature overhemd, wordt afzonderlijk gemaakt volgens het tailored-fit principe. Daarnaast beschikt het over uitstekende was- en strijkeigenschappen.

De kwaliteit zet zich voort tot in het kleinste detail. De kleding wordt namelijk vervaardigd volgens de regels van ambachtelijke perfectie, met allerfijnste platte zomen en knoopsgaten met een fijn parelsteek. De echte parelmoerknopen, zijn gepolijst en aan de achterzijde iets afgerond, zodat ze probleemloos door het knoopsgat glijden. Ze worden met een pied-de-poule steek op een steeltje vastgenaaid en in een extra stap omwikkeld, volgens de Napolitaanse traditie.

De Olymp overhemden zijn dus zeker een goede aanvulling op uw garderobe! Komt u ook snel de collectie ontdekken?

Graag laat ik u persoonlijk kennismaken met de collectie van Olymp Signature, welkom in onze winkel in Bergambacht. Ik sta voor u klaar, desgewenst op afspraak!
Jos van der Poel, medewerker in Bergambacht

 
OVERHEMDEN MET KLASSE

Deze overhemden zijn afgewerkt tot in de kleinste details. Denkt u hierbij ook bijvoorbeeld aan de kraag. Deze wordt vervaardigd met de nodige stabiliteit, maar met een zachte en volumineuze inleg. De hals, die bij de kraagknoop iets dieper zit dan gebruikelijk, zorgt voor voelbaar meer comfort.

Ook de schouders zijn berekend op zoveel mogelijk bewegingsvrijheid. Enerzijds door de deling van het rugstuk en anderzijds door de mouwgaten die met recht verloop zijn ingezet, zodat u de armen vrij kunt bewegen zonder dat het hemd gaat trekken of uit de broekband glijdt.