Naar boven

More & More

more & more damesmode speksnijder mode
 
EIGENZINNING EN CASUAL ROMANTISCH

Mode voor de vrouw van nu, die zelfbewust en stijlvol door het leven gaat. De designs van More & More geven op geraffineerde wijze gehoor aan de wensen van de draagster van dit eigentijdse modemerk. De collectie heeft altijd een bijzondere touch van eigenzinnig tot romantisch vrouwelijk. Ontdek de mooie prints, fantastische stoffen en het gevoel van less is more, oftewel More & More! More & More werd in 1982 opgericht door Karl-Heinz Mohr. Meer en meer verovert het merk de Europese markt. Het is nu al gespot in 13 landen, waaronder ook Nederland. De kleding en accessoires zijn trendy, modern en eigentijds.

KOM DE COLLECTIE VAN MORE & MORE BEKIJKEN IN ONZE WINKELS

De foto's hierboven geven een impressie van de collectie van More & More, we nodigen je uit in onze winkels in Bergambacht en Veenendaal om de collectie te komen passen. Uiteraard adviseren we je hier desgewenst persoonlijk bij. Kom je liever op afspraak? Dan kan, boek dan een personal shop-afspraak:

Personal shopping

More & More ontdekken... Dat doe ik graag samen met jou. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor je klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het jóu schikt!
Corrien van Droffelaar, medewerker in Veenendaal