Naar boven

Moq

 
MODE VAN HOOG NIVEAU

Moq ontwerpt, vervaardigt en levert de kleding het hele jaar door aan haar klanten: modewinkels van kwalitatief hoog niveau en laten wij daar nu ée'n van zijn! Het doel van Moq is om mooie, kwalitatief hoogwaardige kleding te vervaardigen. Met een comfortabele pasvorm, die de mooie lijnen accentueert en de mindere camoufleert. Kleding waarin de stem van de klant wordt vertaald en zij zich prettiger voelt. Mooie exclusieve stoffen van hoogwaardige kwaliteit, comfortabel meervoudig gebruik en betaalbaarheid vormen de basis voor de collecties. Hierbij worden steeds meer van de toegepaste stoffen door Moq zelf ontworpen. Moq heeft een prachtige collectie gelegenheidskleding voor verschillende speciale gelegenheden.

BEKIJK MEER VAN MOQ IN ONZE WINKELS

Moq is in 2000 opgericht door de Nederlandse ontwerpster Monique van den Broek-van den Hout. Daarvoor was zij reeds 25 jaar actief in de modebranche. In eerste instantie richtte zij zich primair op vrouwen van 40 jaar en ouder met Noord-Europese maten. Door levering in de maten 34 t/m 52 en alle tussenmaten blijkt de kleding echter ruimschoots aan te spreken in alle leeftijdscategorieën. 

Deze foto's hierboven geven een impressie van de collectie, bekijk de collectie in onze winkels. Graag helpen wij u kiezen, onze medewerkers staan voor u klaar met een passend advies. Alle aandacht voor u, desgewenst op afspraak!

Maak een afspraak

Met veel plezier adviseer ik u bij het uitzoeken van een complete outfit van Moq, altijd welkom, met of zonder afspraak!
Petra van Schoonhoven, medewerker in Veenendaal