Naar boven

Moq

moq damesmode

Moq ontwerpt, vervaardigt en levert de kleding het hele jaar door aan haar klanten: modewinkels van kwalitatief hoog niveau en laten wij daar nu éen van zijn! 
Bekijk hieronder een gedeelte van de collectie, waaronder alle basics. Voor een unieke beleving van het merk nodigen wij u uit in onze winkels in Bergambacht of Veenendaal.

 

MOQ HEEFT MODE VAN HOOG NIVEAU

 
Vul hier uw titel in

Moq is in het leven geroepen om mooie, kwalitatief hoogwaardige kleding te vervaardigen. Met een comfortabele pasvorm, die de mooie lijnen accentueert en de mindere camoufleert. Kleding waarin de stem van de klant wordt vertaald en zij zich prettiger voelt. Mooie exclusieve stoffen van hoogwaardige kwaliteit, comfortabel meervoudig gebruik en betaalbaarheid, vormen de basis voor de collecties. Hierbij worden steeds meer van de toegepaste stoffen door Moq zelf ontworpen. Moq heeft een prachtige collectie gelegenheidskleding voor verschillende speciale gelegenheden.

Heeft u bijvoorbeeld binnenkort een bruiloft, evenement of een ander chique bijeenkomst? Met de mooie jurken, rokken en jasjes van Moq, creëert u de mooiste outfits. Deze foto's hierboven geven een impressie van de collectie, bekijk de collectie in onze winkels. Graag helpen wij u kiezen, onze medewerkers staan voor u klaar met een passend advies. Alle aandacht voor u, desgewenst op afspraak. Onze personal shoppers helpen u graag verder en staan klaar om u te voorzien van het beste advies!

Maak een afspraak!
 

Met veel plezier adviseer ik u bij het uitzoeken van een complete outfit van Moq, altijd welkom, met of zonder afspraak!
Petra van Schoonhoven, medewerker in Veenendaal

 

GESCHIEDENIS VAN HET MERK

 
 

Moq is in 2000 opgericht door de Nederlandse ontwerpster Monique van den Broek-van den Hout. Daarvoor was zij al 25 jaar actief in de modebranche. Dit maakt haar dus een ervaren kenner van het vak.

In de eerste jaren na oprichting richtte het merk zich vooral op vrouwen van 40 jaar en ouder met vooral Noord-Europese maten. Al snel kwam ze erachter dat het merk interessant is voor iedere leeftijdsgroep. Door de levering in maten 34 t/m 52 en alle tussenmaten, blijkt de kleding echter ruimschoots aan te spreken in alle leeftijdscategorieën.

In onze winkels hebben wij collecties van de mooiste merken. Neem een kijkje op onze webshop voor een impressie van de collectie en alle basics. Voor de ultieme beleving bent u van harte welkom in Bergambacht en Veenendaal!