Naar boven

Milo

milo damesmode speksnijder mode
 
NATUURLIJK EN COMFORT

Milo werd opgericht in 1952 en staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit en perfecte pasvorm in wollen jassen. Deze jassen zijn gemaakt voor vrouwen die houden van comfotabele moden met een stijlvolle en tijdloze touch. Zij geeft de voorkeur an de beste kwaliteit in wol met een zacht kasjmier gevoel in een natuurlijke en rijke uitstraling. De Milo jas is een compliment voor vrouwelijkheid en geeft een vrouw een luxe gevoel. 
Milo jassen worden met de grootste zorg en precisie gemaakt. De wollen jassen worden gemaakt in modieuze dessins zoals tweeds, ruiten en gestructureerde wollen kwaliteiten die zorgvuldig door onze ontwerpers worden geselecteerd in de streek van Prato Italië waar alle wollen stoffen van hoge kwaliteit worden vervaardigd.

KOM DE COLLECTIE VAN MILO BEKIJKEN IN ONZE WINKELS

De foto's hierboven geven een impressie van de collectie van Milo, we nodigen u uit in onze winkels in Bergambacht en Veenendaal om de collectie te komen passen. Uiteraard adviseren we u hier desgewenst persoonlijk bij. Komt u liever op afspraak? Dan kan, boek dan een personal shop-afspraak:.

Maak een afspraak

MILO ONTDEKKEN... DAT DOE IK GRAAG SAMEN MET U. EEN PERSOONLIJK ADVIES IS ALTIJD PRETTIG DAAROM STA IK GRAAG VOOR U KLAAR, DESGEWENST OP AFSPRAAK, DUS OP HET MOMENT DAT HET Ú SCHIKT!
LINDA MESMAN, MEDEWERKER IN VEENENDAAL