Naar boven

Mey

 
mey bodywear speksnijder mode

Met de juiste body- en shapewear van Mey voelt u zich nóg comfortabeler in uw outfit. Door het gladstrijken van billen, dijen, buik, benen en heupen creëert  Mey shapewear een slank silhouet onder zelfs de meest precieze, nauwe kleding. Of u nu een extra verzekering nodig hebt onder een aansluitende jurk of wat hulp in uw favoriete kokerrok laat glijden. Maar ook onder gewone kleding doet corrigerend ondergoed wonderen!

 

OMARM JOUW PRACHTIGE SILHOUET MET MEY BODY- EN SHAPEWEAR

 

Bij Mey weten we dat elke vrouw prachtig is zoals ze is. Onze corrigerende bodywear is ontworpen om uw natuurlijke vormen te omarmen en ze op hun best te laten uitkomen onder uw favoriete jurk of aansluitende rok. Of u nu op zoek bent naar een subtiele correctie of een meer gestroomlijnd silhouet, onze bodywear biedt de ondersteuning die u nodig hebt zonder concessies te doen aan comfort.

 

DE PERFECTE PASVORM VOOR U

 

In onze winkels helpen onze persoonlijke adviseurs u graag bij het vinden van de perfecte pasvorm voor uw lichaamstype. Of u nu een specifieke zone wilt corrigeren of gewoon uw figuur wilt versterken, wij hebben de juiste oplossing voor u. Wij zorgen ervoor dat u met de ideale bodywear naar huis gaat, zodat u er geweldig uitziet en zich fantastisch voelt. Mey bodywear vormt de ideale basis voor elke jurk of rok, waardoor uw look nog verfijnder en gestroomlijnder wordt. Vertrouw op Mey om uw stijlvolle geheim te onthullen. Bent u klaar om uw zelfvertrouwen een boost te geven en uw figuur te omarmen zoals nooit tevoren? Kom dan naar onze winkels en ontdek het geheim van corrigerende bodywear van Mey. Onze deskundige adviseurs staan voor u klaar om je u helpen de perfecte pasvorm te vinden. Ervaar het comfort en de schoonheid van corrigerende bodywear en laat uw natuurlijke stralende schoonheid schitteren.

 

SHOP OOK ONLINE

 

Uiteraard kunt u ook online de bodywear van Mey bestellen, bel ons gerust vooraf als u toch persoonlijk advies nodig hebt!

 

MET MEY-SHAPEWEAR BENT U ALTIJD VERZEKERD VAN EEN PRACHTIG SILHOUET, IK ADVISEER U ER GRAAG BIJ!
PETRA VAN SCHOONHOVEN, MEDEWERKER IN VEENENDAAL