Naar boven

Mario Fiorenzo

mario fiorenzo herenmode speksnijder mode

Mario Fiorenzo is een Nederlands fashionlabel voor heren gespecialiseerd in onder meer stijlvolle, modieuze jassen. Mario Fiorenzo herenkleding is geïnspireerd op de Italiaanse stijl. Het merk is gericht op de jongere man die houdt van stijlvolle kleding. Het merk is perfect voor feestelijke en chique gelegenheden, maar kan ook prima op andere gelegenheden gedragen worden. De jassen en mantels van Mario Fiorenzo zijn van hoogwaardige kwaliteit met oog voor detail. De jassen hebben een perfecte pasvorm en dragen heel comfortabel.

BEKIJK DE COLLECTIE VAN MARIO FIORENZO IN ONZE WINKELS

U krijgt door de foto's hierboven slechts een impressie van wat we in huis hebben van Mario Fiorenzo. Daarom nodigen wij u van harte uit in onze winkels in Bergambacht en Veenendaal. Uiteraard staat er altijd iemand voor u klaar om u te adviseren. Wilt u liever afspreken? Boek dan een personal shopper:

Personal shopper

Mario Fiorenzo ontdekken... Dat doe ik graag samen met u. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!
Ben van den Bogaart, medewerker in Bergambacht