Naar boven

Maria Bellentani

maria bellentani damesmode speksnijder mode
 
ITALIAANSE LUXE

Elegante knitwear van Italiaanse signatuur. Daar staat Maria Bellentani voor. Het merk heeft een voorliefde voor hoogwaardige modestoffen en toont simpelweg een eigentijdse modelijn. Maria Bellentani kleed de vrouw die op zoek is naar comfortabele knitwear. Ontwerpen van dit prachtige merk zijn dan ook ‘’made in Italy’’. De Bellentani vrouw heeft een persoonlijke stijl en voorliefde voor hoge kwaliteit stoffen. Bellentani toont een simpelweg modieuze kledinglijn in Italiaanse stijl.

BEKIJK DE COLLECTIE VAN MARIA BELLENTANI IN ONZE WINKELS

De foto's hierboven geven slechts een impressie van de collectie van Maria Bellentani, benieuwd wat wij allemaal in huis hebben? Bezoek dan onze winkels in Bergambacht en Veenendaal! Onze personal shoppers staan voor u klaar met een persoonlijk advies, desgewenst op afspraak. Welkom!

Maak een afspraak!

Maria Bellentani ontdekken... Dat doe ik graag samen met u. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar, als u wilt op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt! Anita Zuidijk, medewerker in Bergambacht