Naar boven

Lilytime

Lilytime fashion speksnijder mode

Lilytime is onderscheidend in ontwerp en detaillering, een classy merk met een eigentijdse uitstraling.

SHOP HIER EEN GEDEELTE VAN DE COLLECTIE, VOOR NÓG MEER LILYTIME BENT U WELKOM IN ONZE WINKELS!

 
 

LILYTIME IS EIGENTIJDS EN KLASSIEK

Het modemerk Lilytime, staat bekend om de modieuze ontwerpen, fijne stoffen en oog voor detail. Het merk maakt gebruik van klassieke ontwerpen, waardoor het een eigentijdse merk is. Doordat het klassieke ontwerpen zijn, kunt u de kleding dragen voor verschillende soorten gelegenheden.

Iedere vrouw houdt ervan om er netjes uit te zien. Met een mooie jurk, rok, blouse of trui kunt u deze look al heel snel creeren. Met merken als Lilytime, hoeft u niet na te denken of de kleding geschikt is voor een chique evenement of bijvoorbeeld naar uw werk. Dat maakt het merk zo mooi!

Wilt u de collectie samen met een personal shopper bekijken? Dat kan altijd! Onze medewerkers staan altijd klaar om u van dienst te zijn. Samen met u bepalen zij wat het beste bij u in de smaak valt en stellen de leukste outfits samen.

Maak een afspraak

Lilytime ontdekken... Dat doe ik graag samen met u. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!
Bea Wouters, medewerker in Veenendaal

UITGEBREIDE COLLECTIE IN DE WINKELS 

De webshop biedt een impressie van de collectie die we in huis hebben. Om de complete collectie te bekijken, nodigen wij u van harte uit in onze winkels in Bergambacht en Veenendaal!

Wij hebben op onze webshop een breed scala aan mooie modemerken die allen een verschillende stijl hebben. Zo weten wij zeker dat we voor iedereen mooie kledingitems hebben in ons assortiment. De gehele collectie van alle mooie modemerken kunt u komen bekijken in onze mooie winkels. Toch liever online bestellen? Dat kan altijd! Wij zorgen dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u thuis wordt bezorgd.