Naar boven

Lilytime

 
EIGENTIJDS KLASSIEK

De collectie van Lilytime biedt unieke kleding met diverse kleuren en roklengtes. Hierdoor is deze collectie ook goed te combineren met kleding van andere merken. Mode van Lilytime is onderscheidend in ontwerp, uitstraling en detaillering. Het resultaat van jarenlange ervaring in styling en verkoop. Alleen verkrijgbaar bij exclusieve verkooppunten in Nederland en daar horen wij ook bij! 

Ontdek Lilytime, hét modemerk dat staat voor modieuze ontwerpen, fijne stoffen en veel oog voor detaillering en pasvorm. In iedere jurk, rok, top of blazer vóel je de jarenlange ervaring van de modeontwerpers en stylistes. 

KOM DE UITGEBREIDE LILYTIME-COLLECTIE BEKIJKEN IN ONZE WINKELS

De foto's hierboven geven een impressie van de collectie die we in huis hebben. Kom de complete collectie die wij van Lilytime hebben ingekocht bekijken in onze winkels in Bergambacht en Veenendaal en laat u verrassen. Uiteraard staan onze medewerkers dagelijks voor u klaar, shopt u liever op afspraak? Boek dan een personal shopper:

Maak een afspraak

Lilytime ontdekken... Dat doe ik graag samen met u. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!
Bea Wouters, medewerker in Veenendaal