Naar boven

Leo en Ugo

leo en ugo damesmode speksnijder
 

Voel je als een Parisienne in Nederland in de collecties van Leo & Ugo.Het Fransemodelabel Leo & Ugo werd in 1978 opgericht door Léo Guy met, volgens eigen zeggen, "een voorliefde voor mooie stoffen, een fascinatie voor de juiste snit en een manie voor perfecte afwerking."  De merknaam veranderde naar Leo & Ugo toen zoon Ugo Guy het bedrijf kwam versterken.

 

VERFIJND EN ELEGANT

De collecties van Leo & Ugo worden ontworpen in Parijse ateliers, met als resultaat de zo beroemde 'je-ne-sais-quoi' toets in alle details; van borduursels tot dessins en van kleur tot garens. Leo & Ugo is verre van gewoontjes of casual, maar kenmerkt zich door een typisch Franse touch, vol verfijning en elegantie. De collecties zijn zo bijzonder en geliefd door de vrouwelijke exclusieve kenmerken. Een trui van Leo & Ugo herken je uit duizenden! Shop de collectie online of in onze winkel in Bergambacht. Dat kan ook op afspraak!

 
 

LEO & UGO ONTDEKKEN... DAT DOE IK GRAAG SAMEN MET U. EEN PERSOONLIJK ADVIES IS ALTIJD PRETTIG DAAROM STA IK GRAAG VOOR U KLAAR, DESGEWENST OP AFSPRAAK, DUS OP HET MOMENT DAT HET Ú SCHIKT!
GERDA VAN DIJK, MEDEWERKER IN BERGAMBACHT