Naar boven

Leo & Ugo

leo & ugo damesmode speksnijder mode

VERFIJND EN ELEGANT

Voel je als een Parisienne in Nederland in de collecties van Leo & Ugo.Het Fransemodelabel Leo & Ugo werd in 1978 opgericht door Léo Guy met, volgens eigen zeggen, "een voorliefde voor mooie stoffen, een fascinatie voor de juiste snit en een manie voor perfecte afwerking."  De merknaam veranderde naar Leo & Ugo toen zoon Ugo Guy het bedrijf kwam versterken.
De collecties van Leo & Ugo worden ontworpen in Parijse ateliers, met als resultaat de zo beroemde 'je-ne-sais-quoi' toets in alle details; van borduursels tot dessins en van kleur tot garens.
Leo & Ugo is verre van gewoontjes of casual, maar kenmerkt zich door een typisch Franse touch, vol verfijning en elegantie. De collecties zijn zo bijzonder en geliefd door de vrouwelijke exclusieve kenmerken. Een trui van Leo & Ugo herken je uit duizenden!

KOM DE COLLECTIE VAN LEO & UGO BEKIJKEN IN ONZE WINKEL IN BERGAMBACHT

De foto's hierboven geven een impressie van de collectie van Leo & Ugo, we nodigen je uit in onze winkels in Bergambacht om de collectie te komen passen. Uiteraard adviseren we je hier desgewenst persoonlijk bij. Kom je liever op afspraak? Dan kan, boek dan een personal shop-afspraak:

Personal shopping

LEO & UGO ONTDEKKEN... DAT DOE IK GRAAG SAMEN MET U. EEN PERSOONLIJK ADVIES IS ALTIJD PRETTIG DAAROM STA IK GRAAG VOOR U KLAAR, DESGEWENST OP AFSPRAAK, DUS OP HET MOMENT DAT HET Ú SCHIKT!
GERDA VAN DIJK, MEDEWERKER IN BERGAMBACHT