Naar boven

Ledub

ledub herenmode speksnijder mode

Vakmanschap, innovaties en eigen ontwikkeling in stofdessins maken de shirt-collecties van Ledub uniek. Bekijk de shirts in onze winkels in Bergambacht, Veenendaal of shop snel en gemakkelijk online!
 
Sorteren

LEDUB OVERHEMDEN

Ledub is al meer dan 50 jaar een van de meest bekende Europese merken in heren overhemden. Ze werken nauw samen met de beste Europese stofleveranciers. In hun eigen fabriek, wordt elk shirt met 100% aandacht tot in de details en met een volledige eindcontrole geproduceerd.

Bij Ledub kunt u verschillende soorten pasvormen vinden.  Denkt u hierbij aan modern fit of slim fit. Daarnaast hebben ze ook meerdere mouwlengtes, waaronder de extra lange mouw. Dit maakt het dan ook ideaal voor de langere heren. Zo krijgt u de mogelijkheid om altijd het perfect passende overhemd te dragen. Uw favoriete boordmodel kiest u uit een breed aanbod in boordmodellen. Wilt u een uniek shirt? Dan kunnen wij we ook samen met u op maat ontwerpen in onze winkels.

Kies voor stijlvol en maak een keuze uit een breed aanbod aan strijkvrije overhemden in de basis collectie van dit merk. Het strijkvrij aanbood gaat echter verder dan de basis. Ook in deze collectie volgt Ledub elk seizoen weer de mode op de voet. Mooie stoffen in prachtige seizoenkleuren, worden verwerkt tot overhemden in unieke print dessins of worden subtiel verwerkt in de boord, in de manchet of als bies. Het onderhoudsgemak van Ledûb strijkvrij zult u verrassen!

Kies voor comfortabele klasse door te kiezen voor stretch of tricot overhemden en polo shirts. Hoogwaardige stretchkwaliteiten en fijne jersey blends bieden u optimaal draagcomfort! Perfect gekleed voor de formele gelegenheid én de momenten waarop u kiest voor een mee casual kleedstijl! Voor elk kleedmoment is Ledûb de juiste keuze!

De collectie van Ledub ontdekken? Daar help ik u graag bij! Ik sta altijd voor u klaar, desgewenst op afspraak!
Lisette Veenbrink, medewerker in Veenendaal 

MOOIE HISTORIE


Sjef van Winkel nam in 1963 de grote stap en presenteerde met tros het overhemdenmerk Ledûb. De merknaam is een spiegelwoord van Budel, de Brabantse geboorteplaats van het merk. Zijn zoon, Gerard, kwam hem helpen maar nam al snel een belangrijke positie in het bedrijf en werd eigenlijk onmisbaar. Zo is het bedrijf door de jaren heen gegroeid tot een belangrijk en bekend merk.