Naar boven

Ledub


GERENOMMEERD

Vakmanschap, innovaties en eigen ontwikkeling in stofdessins maken de shirt-collecties van Ledub uniek. Bekijk de shirts in onze winkels in Bergambacht en Veenendaal, of shop online!

 
AL MEER DAN 50 JAAR UNIEK

Vakmanschap, innovaties en eigen ontwikkeling in stofdessins maken de collecties uniek. Om dit te realiseren werkt het Ledûb design team nauw samen met de beste Europese stofleveranciers. In de eigen Europese fabriek wordt elk shirt met 100% aandacht tot in detail en met een volledige eindcontrole geproduceerd.

Elke man is uniek
Ledûb biedt naast meerdere pasvormen zoals de modern fit en slim fit ook meerdere mouwlengtes waaronder de extra lange mouw. Dit geeft u de mogelijkheid om altijd het perfect passende overhemd te dragen. Uw favoriete boordmodel kiest u uit een breed aanbod in boordmodellen.

Kies voor stijlvol en maak een keuze uit een breed gamma aan strijkvrije overhemden in de Ledûb basis collectie. Het strijkvrij aanbod gaat echter verder dan de basis. Oók in strijkvrij volgt Ledûb, elk seizoen weer, de mode op de voet. Mooie strijkvrije stoffen in prachtige seizoenkleuren worden verwerkt tot overhemden in unieke print dessins óf worden subtiel verwerkt in de boord, in de manchet of als bies. Het onderhoudsgemak van Ledûb strijkvrij zult u verrassen!

Kies voor comfortabele klasse door te kiezen voor Ledûb stretch of tricot overhemden en polo shirts. Hoogwaardige stretchkwaliteiten en fijne jersey blends bieden u optimaal draagcomfort! Perfect gekleed voor de formele gelegenheid én de momenten waarop u kiest voor een mee casual kleedstijl!

Voor elk kleedmoment is Ledûb de juiste keuze!

De collectie van Ledub ontdekken? Daar help ik u graag bij! Ik sta altijd voor u klaar, desgewenst op afspraak!
Lisette Veenbrink, medewerker in Veenendaal