Naar boven

La Salle

la salle speksnijder mode

Sinds 1991 biedt La Salle een collectie iconische luxe essentials. Kleding waar u van kunt houden en die u keer op keer kunt dragen. Elk seizoen omvat de collectie eigentijdse looks voor een tijdloze en moeiteloze verfijning. Zorgvuldig geselecteerde natuurlijke stoffen en garens zorgen voor een hoge kwaliteit voor een prima prijs.

 

LUXE ESSENTIALS

La Salle belichaamt de essentie van kleding die niet alleen geliefd is, maar ook keer op keer gedragen kan worden, seizoen na seizoen. Bij La Salle draait alles om kwaliteit. Elk kledingstuk wordt met zorg vervaardigd uit zorgvuldig geselecteerde natuurlijke stoffen en garens. zIJ streven naar niets minder dan het allerbeste, omdat Ze geloven dat jij als onze klant alleen het beste verdient. De toewijding aan kwaliteit garandeert niet alleen duurzaamheid, maar ook comfort en stijl.

 

DUURZAAMHEID VANUIT DE KERN

Bij Speksnijder Mode streven we ernaar om niet alleen stijlvolle kleding aan te bieden, maar ook om onze impact op het milieu te minimaliseren. Daarom zijn we blij dat bijna alle producten van La Salle 'made in Europe' zijn, waardoor we niet alleen vakmanschap en expertise kunnen garanderen, maar ook onze ecologische voetafdruk kunnen verkleinen. Ook de stofkeuze van La Salle worden geselecteerd op een milieuvriendelijke productie omdat ook zijn geloven dat duurzaamheid een integraal onderdeel moet zijn van de modewereld.

 

TIJDLOOS

De collectie van La Salle gaat verder dan trends. Daarom tref je eigentijdse looks aan die een tijdloze en moeiteloze verfijning belichamen. Of het nu gaat om een klassieke rok die nooit uit de mode raakt of een perfect gesneden jurk die seizoen na seizoen met vertrouwen gedragen kan worden, elk stuk in onze collectie is ontworpen met het oog op duurzaamheid en stijl.

 

MET VEEL PLEZIER LAAT IK JE DE PRACHTIGE OUTFITS ZIEN VAN LA SALLE. IK STA ALTIJD VOOR JE KLAAR, DESGEWENST OP AFSPRAAK!
ANNE VISSER, MEDEWERKER IN BERGAMBACHT

 
 

KLANTGERICHT EN INSPIREREND

Bij Speksnijder Mode draait alles om jou, we delen graag de passie voor stijl en kwaliteit met een flinke dosis aandacht, voor jou en onze collectie. De collectie vanLa Salle is daar een groot voorbeeld van. We blijven je graag verrassen en nodigen je uit om de collectie van dit merk te komen passen in onze winkels. Je kunt gemakkelijk een mooie jurk reserveren, dan hangen we hem voor je klaar als je komt passen in Bergambacht of Veenendaal. Liever thuis shoppen? Klik dan op de bestelknop!