Naar boven

Kyra

kyra damesmode speksnijder mode

De mooiste items van het bekende kledingmerk Kyra, zijn beschikbaar op onze webshop en in onze winkels. De eigentijdse kledinglijnen staan bekend om een geheel eigen, herkenbare stijl. Dus bent u nog op zoek naar nieuwe unieke items? Dan is dit merk zeker een aanrader!
 

KYRA KLEDING HEEFT HAAR EIGEN UNIEKE STIJL

De kleding van het merk Kyra staat bekend om de geheel eigen, herkenbare stijl. Iedere item is uniek en vrouwelijk. Doordat het haar eigen stijl heeft, onderscheidt dit merk zich van de rest. Als u op zoek bent naar nieuwe kledingstukken, zult u zeker goed slagen met dit merk.

De kleding is geschikt voor verschillende gelegenheden, zowel formeel als informeel. Qua stijl is het te omschrijven als classy met een unieke touch. Kleine of grotere opvallende details maken ieder item bijzonder! Denkt u hierbij aan een mooie button, een contrasterende kleur of een opvallende stof. Zo hebben wij in de collectie verschillende soorten jurken van Kyra. Deze zijn te onderscheiden in simpele basic jurken voor alledaagse outfits, maar ook classy jurken voor een feest. Ook zijn er mooie bijpassende setjes, zoals een rok en een blazer. Deze items zijn ook goed te combineren met verschillende kledingstukken, zo kunt u met 1 item meerdere outfits creëren.

Het merk is dus makkelijk te combineren met andere merken, maar ook zeker met accessoires. Doordat geen enkel kledingstuk te overheersend is in ontwerp, is dit keer op keer zonder moeite mogelijk.

Benieuwd geworden naar de collectie van Kyra? Bestel uw favoriete items via onze webshop of kom eens langs in een van onze winkels! Onze collega’s helpen u graag verder bij het samenstellen van de mooiste outfits.

Met veel plezier adviseer ik u bij het kiezen van uw favoriete Kyra-outfit, desgewenst op afspraak!
Gerda van Dijk, medewerker in Bergambacht


ACHTERGROND VAN HET MERK

Iedere merk heeft een geschiedenis, een verhaal. Dit maakt iedere merk dan ook uniek en geeft het een aparte beleving. Zo heeft ook Kyra een verhaal wat zich vertaalt in de mooiste ontwerpen.

Het Nederlandse merk is opgericht in 2003 door designers Kyra Marcopoulos en Lidwien van der Klein. Zij hebben vanaf de oprichting hard gewerkt om het merk een look te geven die over de hele wereld kan worden herkend. Het succes hebben ze te danken aan de eigen ervaringen die het ontwerpersduo deelt met de buitenwereld. Ze werken samen met een klein en hecht team, waardoor ze er samen genoeg aandacht aan kunnen besteden.