Naar boven

KYRA


ONTDEK DE GEHEEL EIGEN STIJL VAN KYRA

De kleding van Kyra heeft een geheel eigen, herkenbare stijl. Het succes van Kyra is te danken aan de eigen ervaringen die het ontwerpersduo van Kyra meeneemt in het ontwerpproces. Ontdek hieronder de collectie, shop de collectie in onze winkels in Bergambacht en Veenendaal of online!

MAKKELIJK TE COMBINEREN

Kyra is een Nederlands merk dat opgericht werd in 2003 en vanaf dat moment is het hard gegaan met het fashionlabel. Designers Kyra Marcopoulos en Lidwien van der Klein hebben hard gewerkt om Kyra een look te geven die over de hele wereld kan worden herkend. Wat alle kledingstukken met elkaar gemeen hebben, is de fantastische pasvorm die telkens weer terug komt. Qua stijl is Kyra classy met een unieke touch. Kleine of grotere, opvallende details, maken ieder artikel bijzonder! Hierbij kunt u denken aan een mooie button, een contrasterende kleur in het kledingstuk of een opvallende stof. laat u verrassen door de eigenheid van dit eigenwijze merk! 

Daarbij is ieder Kyra fashionitem geweldig te combineren met extra accessoires. Daardat geen enkel kledingstuk te overheersend is, is dit keer op keer zonder moeite mogelijk.

Met veel plezier adviseer ik u bij het kiezen van uw favoriete Kyra-outfit, desgewenst op afspraak!
Gerda van Dijk, medewerker in Bergambacht