Naar boven

Katharina v. Braun

katharina v. braun damesmode speksnijder mode
 
HOOGWAARDIG, ELELANT EN SMAAKVOL

Katharina v. Braun is een moderne modeontwerpster met een bijzonder goed gevoel voor kleuren en prints. De pasvorm van haar collecties zijn fantastisch en de kwaliteit van gekozen materialen hoogwaardig. Bovendien zijn haar collecties veelzijdig! Katharina v. Braun staat voor vrouwelijke elegantie met een eigentijdse stijl. Hoogwaardige materialen, exclusieve afwerkingen, geraffineerd kleurgebruik en een perfecte pasvorm maken elk kledingstuk van Katharina V. Braun uniek. Of het nu voor dagelijks, voor een zakelijke of een feestelijke gelegenheid, de kleding van Katharina V. Braun kent vele draagmomenten.

WELKOM IN ONZE WINKELS OM DE COLLECTIE VAN KATHARINA V. BRAUN TE BEKIJKEN

Hierboven ziet u slechts een impressie van het merk Katharina v. Braun. Daarom heten we van harte welkom in onze winkels in Bergambacht en Veenendaal om de colelctie te komen bekijken én passen. Onze medewerkers staan voor u klaar met een passend advies, dit kan ook op afspraak met een gratis personal shopper!

Personal shopper boeken
Katharina V. Braun ontdekken... Dat doe ik graag samen met u. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt! Anne-Marie Plug, medewerker in Veenendaal