Naar boven

Joseph Ribkoff

joseph ribkoff damesmode speksnijder mode
 
FEESTELIJK EN ONDERSCHEIDEND

Het Canadese merk Joseph Ribkoff heeft een feestelijke collectie voor de eigentijdse vrouw, die zichzelf graag op haar best wil laten zien. Het label heeft een goede pasvorm voor de Nederlandse vrouw en is in de meeste gevallen kreukvrij! Joseph Ribkoff heeft een grote collectie variërend van klassiek tot modern met altijd een aanbod van de laatste wereldwijde fashion trends. De modellen kunnen geleverd worden vanaf maat 32 tot en met 48. Wij voeren in onze winkels de collectie vanaf maat 38 t/m 48. Zoekt u toch kleiner? Dan doen we graag ons best om deze voor u te bestellen.

KOM DE COLLECTIE PASSEN IN ONZE WINKELS 

Hierboven ziet u enkel een impressie van de collectie, daarom nodigen wij u van harte uit in onze winkels in Bergambacht en Veenendaal. Vooral als u iets feestelijks zoekt is persoonlijk advies belangrijk. Onze medewerkers staan voor u klaar op ieder moment. Wilt u in alle rust op uw moment uw keuze komen maken? Boek dan een personal shopper, geef aan wanneer u iets zoekt voor een bruiloft, kies voor 'bruidsmoederarrangement' dan maken we er tijdens uw afspraak alvast een feestje van!

Personal shopper boeken

Joseph Rikboff ontdekken... Dat doe ik graag samen met u. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!
Paulien Reinders, medewerker in Bergambacht