Naar boven

John Miller

 
STIJLVOLLE LUXE

John Miller shirts kenmerken zich door de enorm hoge kwaliteit en luxe uitstraling. Ontdek de collectie hieronder en shop in onze winkels in Bergambacht en Veenendaal of online...

 
Sorteren
 
KLASSE SHIRTS

Details maken het verschil, dat geldt zeker bij een hoogwaardig kwaliteitsoverhemd. De pasvorm staat vast, maar de stoffen, manchetten, boorden en knopen veranderen voortdurend. Om daarin on trend te blijven vergt niet alleen vakmanschap, maar ook oog voor design en feeling voor de juiste ontwikkelingen binnen de mode. John Miller overhemden en shirts worden geproduceerd van de allerbeste stoffen en zijn een verrijking voor de kledingkast van de moderne man. John Miller shirts geven een luxe en klassieke toevoeging aan de herenmode. Het merk kent een viertal fits: een tailored licht getailleerd fit, met een aangesloten pasvorm voor de moderne man en een slim fit shirt dat nog getailleerder is en zeer strak aansluit. Ook heeft het merk een niet getailleerde fit: Regular Fit en een zeer licht getailleerde fit: Modern Fit. Daarnaast zijn de John Miller overhemden beschikbaar in verschillende mouwlengtes (normaal en mouwlengte 7). De luxe overhemden van John Miller bestaan al ruim 30 jaar. De overhemden sluiten goed aan bij de laatste trends in de herenmode.

OOK VOOR MAATWERK-SHIRTS

In onze winkels in Bergambacht en Veenendaal kunt u ook terecht voor een overhemd op maat. Hierbij kiest u zelf uit een grote collectie stoffen en bepaalt u alle details, hoe exclusief wilt u het hebben? 

John Miller ontdekken... Dat doe ik graag samen met u. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik met plezier voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!
Hans Bel, medewerker in Bergambacht