Naar boven

HUGO

hugo boss speksnijder heren mode


Bent u op zoek naar klassieke en tijdloze designs? Dan is Hugo, beter bekend als Hugo Boss, het perfecte merk voor u! Deze items zijn ideaal voor elke gelegenheid. Voor een groter aanbod ontvangen wij u graag in onze winkels Bergambacht of Veenendaal!
 

 
 
 
logo boss speksnijder mode

Bekijk ook de collectie van Boss

Bekijk meer
 
 
 

ZAKELIJK EN CASUAL MET BOSS 

Houdt u van kleding die u zowel zakelijk als casual kunt dragen? Met Boss kan dat zeker. Het merk heeft een uitgebreid aanbod aan kleding die zo simpel mogelijk zijn, maar daardoor ook enorm elegant. Denk u aan minimalistische designs in truien, broeken of overhemden. Dit maakt dat het goed te combineren is met andere merken of kledingitems die u al heeft.

Ook de kostuums voor heren zijn een groot favoriet en enorm populair. Heren die willen gaan voor elegantie, kiezen voor Boss. De blazers en broeken zijn goed op elkaar afgewerkt en geeft u dé moderne look die u wilt. In combinatie met de overhemden heeft u een totale outfit.

Of u deze kleding nou wilt dragen voor een feest, evenement, vrije tijd of op kantoor, Boss heeft voor ieder wat wils! Van casual tot aan zakelijk en sportief tot aan chique. Iedereen kan slagen met dit premium merk. 

 

Hugo Boss ontdekken... Dat doe ik graag samen met u. Een persoonlijk advies is altijd prettig en daarom sta ik graag voor u klaar. En dat kan ook op afspraak, op het moment dat het u uitkomt!
Jos van der Poel, medewerker in Bergambacht

 

BEKIJK DE COLLECTIE IN ONZE WINKELS

De foto's hierboven geven slechts een impressie van de collectie die wij hebben ingekocht. We nodigen u van harte uit om de collectie in onze winkels in Bergambacht en Veenendaal te komen bekijken en passen! Onze medewerkers staan voor u klaar met een passend advies, al dan niet op afspraak!

Wij hebben in onze winkels nog veel meer kledingmerken die een mooi aanbod hebben. Ieder merk heeft zijn eigen stijl, waardoor we zeker weten dat we aan uw wensen voldoen! Neemt u een kijkje op onze webshop voor een impressie en wie weet zien wij snel u snel in een van onze winkels.