Naar boven

Golléhaug

gollehaug damesmode speksnijder mode

Comfortabele en klassieke bonnetterie van hoogwaardig kwaliteit. Dit zijn de voornaamste kenmerken van de mooiste collecties van Golléhaug! Bekijk de collectie hieronder, shop de mooiste items in onze winkels in Bergambacht en Veenendaal of online.
 

COMFORTABELE EN KLASSIEKE DAMESKLEDING

GolleHaug is een Duits modemerk wat werd opgericht in 1950. Sinds die tijd staat het echt bekend als een familiebedrijf, wat tot vandaag nog steeds zo is. Het merk richt zich vooral op de klassieke, maar ook sportieve vrouw. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en wordt er daarom ook alleen maar gebruik gemaakt van de beste garen en stoffen.

Naast dat de kwaliteit een groot uitgangspunt is voor dit merk, is het ook belangrijk dat de kleding betaalbaar is. Zo is de prijs-kwaliteit verhouding ook zeer goed geregeld.  De nadruk ligt op de kwaliteit, maar dit merk vindt dat daar toch betaalbare prijzen bij horen.

Of het nu gaat om vestentruien of rokken, er staat altijd iemand voor u klaar om u te adviseren. 

Gollé Haug ontdekken... Met plezier doe ik dat samen met u. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!
Gerda van Dijk, medewerker in Bergambacht

Maak een afspraak

SHOP SAMEN MET EEN PERSONAL SHOPPER

Wilt u graag uw garderobe updaten en/of aanvullen, maar weet u niet zo goed waar u moet beginnen? Wij hebben personal shoppers die u graag verder helpen! Zo kunt u een afspraak inplannen in een van onze filialen en zullen zij u voorzien van het beste advies.

Ze gaan eerst in gesprek met u om u te leren kennen. Op die manier kunnen ze goed inschatten wat uw kledingstijl is en met welke items ze u blij kunnen maken. Vervolgens zullen ze samen met u op zoek gaan naar mooie items die u vervolgens weer kunt passen. Onze personal shoppers zijn er in gespecialiseerd om u te voorzien van het beste advies op basis van kledingstijl, maar ook maten. Zo weten wij zeker dat u geslaagd de deur uit zult lopen bij Speksnijder!