Naar boven

Gil Bret

gil bret damesjassen speksnijder mode
Gil Bret maakt al ruim 40 jaar trendy damesjassen voor de moderne en stijlvolle vrouw. Vooral de aangesloten pasvorm en eigenzinnige details, maken de jassen erg geliefd. Bovendien gaan ze dankzij de uitstekende materialen ook jarenlang mee. Ontdek de collectie hieronder of kom langs!
 

GIL BRET JAS

Veel mensen zullen Gil Bret kennen om de populaire jassen. De Gil Bret jas is dan ook een van de meest populaire producten. En dat is zeker niet zonder reden! De jassen en jacks worden namelijk geproduceerd van hoogwaardige kwaliteit stoffen en materialen. Ieder jas wordt met aandacht en oog voor detail ontworpen, zodat u als dragen er jarenlang profijt en plezier van zult hebben.

Het merk heeft dezelfde ontwerpers als de populaire merken Vera Mont en Betty Barclay. Als u bekend bent met een van deze 2 merken, weten wij zeker dat ook Gil Bret een favoriet zal worden. Deze merken hechten namelijk enorm veel waarde aan kwaliteit en elegantie, zodat u als vrouw zich te allen tijde goed en zelfverzekerd zult voelen in de kleding. Dit kunt u terugzien in de keuze van dessins, materialen en stoffen.

Zo heeft het merk mooie lange jassen die u goed warm zullen houden op koudere dagen. Daarnaast hebben ze ook mooie korte jacks, die er elegant en stijlvol uitzien.

Bent u ook zo benieuwd geworden naar dit merk? Wij hebben een gevarieerde collectie in onze winkels in Bergambacht of Veenendaal! Komt u eens langs of maak een afspraak met een personal shopper!

Gil Bret ontdekken...Dat doe ik graag samen met u. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik met plezier voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!
Anne-Marie Plug, medewerker Veenendaal

 
Maak een afspraak

ELEGANTE DAMESMERKEN BIJ SPEKSNIJDER

Bij Speksnijder snappen wij heel goed wat u wilt en hebben wij meerdere merken die zullen voldoen aan uw wensen en behoeften. Wij willen graag iedereen een optie bieden en daarom werken we samen met meerdere merken die ieder hun eigen stijl hebben. Van elegante collecties tot aan sportieve, wij hebben een uitgebreid assortiment aan de mooiste modemerken.

Neem een kijkje op onze webshop of kom langs in een van onze filialen! Onze medewerkers staan altijd klaar om u te voorzien van het beste advies.