Naar boven

Gerry Weber Edition

gerry weber edition damesmode speksnijder mode
 
CASUAL EN STIJLVOL

Gerry Weber Edition is de meer casual modelijn van Gerry Weber. De collectie van Gerry Weber Edition bevat prachtige casual en toch stijlvolle damesmode met een uitstekende pasvorm en een hoog draagcomfort. De moderne twist maakt iedere outfit uniek. De collecties zijn altijd ontworpen in perfect op elkaar afgestemde kleurthema’s. Hierdoor creëert u moeiteloos uw eigen stijl. Ontdek de collectie hieronder, shop de collectie in onze winkels in Bergambacht en Veenendaal of online!

 
LEVENSLUST

Gerry Weber Edition is een merk speciaal voor vrouwen die zoeken naar stijlvolle en inspirerende mode. De collecties van Gerry Weber richten zich op dames die volop genieten van het leven. Levenslust, intelligentie en zelfverzekerdheid omschrijven dit merk perfect. Op zoek naar een unieke jas? De jassen van Gerry Weber Edition zijn ervoor gemaakt om u in stijl over straat te laten lopen. Bekijk ook de overige collecties van Gerry Weber, klik op één van de onderstaande links:

 

Gerry Weber ontdekken... Dat doe ik met plezier samen met u. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!
Gerda van Dijk, medewerker in Bergambacht